Blackbirdtech adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Var hocam çocuğum, 10 tane sokak köpeğinin arasına girip besleme yapıyor. 7 Yaşında olmasına rağmen. 3 Yıldır ne bir ıssırık aldı, ne bir havlama.
Sokak köpeği diyorum bakın?
Hayvan sevgisini, saygı duymayı aşılayamadıysa o aileler, merhameti, sevgiyi, iyiliği bilmiyorsa o çocuklar evet, sokak köpekleri daha değerlidir.

Ben kızımı tek başıma 10 tane köpeğin arasında bırakıyorsam, sıfır sıkıntı çektiysem bu güne kadar, demek ki sorun köpeklerde değil.
Hani bir de şunu savunuyorlar, demek ki o köpekler tanıyor sizi.
Yok hocam tanımıyor, gezdiğimiz her mahalle, gittiğimiz her tatilde de aynı konu.
Çocuk çocukluğunu, aile aileliğini, bilirse bu olayların hiç biri yaşanmazdı.

Ben çocuğumu yeterince güzel yetiştirmeye çalışıyorum. Merhameti, saygıyı ve sevgiyi öğretmek ilk amacım olarak güdüyorum. Ve çok şükür de doğru bir çocuk yetiştiriyorum. Umarım ilerisi de öyle olur.
İnsanların yetiştiremediği çocuğunun g*tunun kaygısını ben çekmek zorunda değilim. Ya da sokakta ki o canlar çekmek zorunda değil. Herkes ettiğini bulacak, diyorum ya umarım o katledilmelerine göz yumanların çocukları, kendileri aileleri bir gün o köpeklere muhtaç kalırlar.

Konu sadece köpek değil, tüm canlılar için geçerli. Doğayı, insanı sevmeyen hayvanı sevemez. Ben evime giren sineği, böceği bile öldürmeden dışarı atan bir insanım. Fareyi öldürmeyip yakalayıp uzağa bırakan insanım. Bildiğin ölmek üzere olan arıyı besleyip evimde canlandırmış adamım.

Hayvan sevgisi sadece köpekler değildir. Kediler, kuşlar, ve diğer tüm canlı hayvanlar için geçerlidir.
Cinsine, ırkına tipine bakmadan sevilir.

Ben böyle yetiştim, böyle çocuk yetiştiriyorum.
Bu şekilde yetişmeyen çocukların da çevresine gram faydası olacağına inanmıyorum.
yetiştirememekle ne alakası var??? geçen kopeği beslemek isteyen bir çocuğun köpek elini ısırdı. sizin çocuğunuzun canı yanmıyor diye köpekler uyutulmasınmı hocam? diğer çocukların canı yansın diyorsunuz tabi aklınızca?