Blackbirdtech adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuya girmek istemedim ama girdim yinede.

Bu kararı destekleyen cani kesime sesleniyorum sadece.
Bir gün sokakta olmayan köpek yüzünden sabahın 5 inde okula giden çocuğunuzu o öldürdüğünüz köpeklerin hakkı için ya kurt, ya domuza umarım av olurlar da o köpeklerin değerini anlarsınız.
Hiç bir çocuk ölmemeli, ancak bu kararı destekleyen kesmin çocuklarından ne vatana, ne millete, ne de kendine hayır gelmez.
Daha bugün kendi köpeklerimi gezdirirken 5-6 çocuğun tacizine uğradık?
Köpeğe havlıyorlar. Kışkırtıyorlar köpeklerimi.
Demek ki aile eğitimi almamışlar.
Ben ne mi yaptım? Üstlerine saldım ( Golden ıssırmaz, saldırmaz oyun maksatlı koştular işin ciddiyetinden ziyade )
Sonra bir anda tasmadan çıktı ve çocuğu kovaladı, 2. köpeğimle de köşeye sıkışan çocuklara korku dolu anlar yaşattım.
İyi de yaptım. Hiç bir çocuk zarar görmedi ama tek seferde 5-6 çocuğa ailesinin veremediği dersi verdim.

Şimdi tabi ki de o çocuklar ıssırılsa, bişey olsa üzülürüm içim yanar. Lakin, bu işin sonunu biliyoruz. Ya katiller, ya tecavüzcü. Sahipsiz değil bakın, sahipli köpeğe yapıyorlar bunu.
Kim bilir sahipsizlere neler yapıyorlar da o köpekler ıssırıyor onları?

Yani işin özeti, ne çocuklar ölsün, ne bu yasa kabul görsün.
Ama bu yasanın destekçileri, bir gün o köpeklere muhtaç kalsın. Tek temennim budur.
Hocam birçok çocuk hayatında bir hayvan beslemeden, temas etmeden ergenlik çağına geliyor. Bırak köpeği koyun, kuzu bile görmemiş ne olduğunu bile bilmeyen çocuklar var. Benim bahçeme girip köpeğe sopayla vurduktan sonra köpek ısırınca, kıyameti koparan komşularım var. Benim özel mülkümde senin ne işin var demeye dilim varmıyor.

Apartman dairesinde tablet ve bilgisayara gömülü sokaktan, canlılardan, doğadan ve insanlardan soyut bir nesil yetiştiriliyor. Allah sonumuzu hayır etsin.