yasa tasarısını kaç kişi okudu ? ciddiyim akp'yi ömrümde savunacağım hiç aklıma gelmezdi, ama açıp çok ciddi araştırdım, bana artık sadece mama lobisinin oyunu gibi geliyor bazı şeyler, malum pawguards olayından sonra change org kampayalarının balide slav ırklarla beraber ezilmesinden sonra herşeye şüpheyle yaklaşır oldum. tasarı diyor ki; sadece sakat, saldırganlık, kuduz riski olan, organ yetmezliği, uzluv kaybı olan, artık parazit tedavisi geç kalınmış (uyuz olmuştan öte artık ölmek üzere olan hastalık saçan rehabiliteye alınsa bile diğer ırkları hasta etme komple telef etme potansiyeli olan, kibarcasını yazamadım) hayvanlar uyutulacak, geri kalanlar aşılanıp küpelenip kısırlaştırılıp ya bakım evlerine alınıp sahiplendirilecek, yada alındığı yere bırakılacak. neyin bıdı bıdısı bu ? o komisyonda 2 kişi evladını kaybeden acılı anne baba, hatırlatırım. kısırlaştırılsın tekrar aramızda olsunlar, problem yok.

bana göre çok mantıklıca yaklaşım, geç kalınmışa yapacak bişey yok, uyutup geçicekler, yapılacak en mantıklı şey kısırlaştırma, en azından üreme iç güdüsüyle 5-6 tanesi bi araya gelmez, yada alfalık göstergesi olarak saldırmazlar, yada alan belirledim, etrafında yavrum var diye sabahın köründe okula giden bebeye, gece işten dönene tebelleş olmazlar. hatta 3-4 tanesi bir araya bile gelmez hormonları baskılanınca emin olun.