ByMalicious adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam arastirmanizi nasil yaptiniz bilmem ama.
Fiyati yuksek diye degeri o olacak anlamina gelmez.

Satan cok, alan yok mesela.
TR 'de 12.000 TL o cihaza vermek yerine TR bulunabilecek daha profesyonel cihazlar mevcut. (Hack RF vb.)

Ayrica cihazi getirmek falan dert degil almaya kafasina koyan adam her turlu o urunu alir gerekli 3.parti yasal uygulamalar mevcut veyahut yurtdisindan bir kisiyede direk kendine gondertebilir komisyon vererek ve daha uyguna gelir ayni sekil.

Sahibinden ve forumlardaki ilanlara bakarsanız genel olarak 12500 seviyesinde satıldığını görebilirsin.
Öncelikle buraya sadece Flipper Zero'ya karşı çıkmak için yazmışsın, senin bu fiyatlar hakkında bir bilgin yok. Sadece biraz google'dan bakarsan fiyatları görebilirsin.

Fiyat/Değer konusu da çok ucu açık bir konu değil mi ?
Flipper zero'nun çok güzel bir topluluğu var, çok fazla uygulama ve harici cihaz desteği var. Sırf bunlar için de tercih edilebilir. Ya da sadece adam bu cihazın turuncu rengini sevdiği için de tercih eder.
Sana göre değersizdir bir başkası için de almak için fırsat kolladığı bir üründür.

Ayrıca bunu HackRf ile kıyaslayamazsın, farklı ürünler. Biraz daha araştırırsan Flipper Zero'ya alternatif farklı ürünler görebilirsin ama henüz ona rakip olucak kadar bir topluluğu ve özellikleri yok.

Gelelim son konuya, kafasına koyan adam getirtir demişsin. Bu düşünceyle kafasına koyan adam oturur kendisi devre kartını bastırıp kodlamasını da yapar. Çok boş bir söylem olduğu için daha fazla açıklamaya da ihtiyaç duymuyorum.

Ürünün kendi sitesindeki fiyatı da yazdım, neden oraya göre daha pahalı fiyata ilana açtığımı da yazdım.
Fiyatın yüksek olduğunu kabul ediyorum zaten ama piyasası da bu. Sen domatesi tarladan çıktığı fiyatıyla mı alıyorsun, yaptığın işte hiç emek ücretini eklemiyor musun ?
Ürünü yurtdışından getirdim, bunun karşılığında aldığım fiyata mı satmamı bekliyorsun ?

Sıfır fiyatına göre pahalıya sattığımı ben de kabul ediyorum zaten.
Bu kadar uzun yazmam bile senin cevabın kadar saçma ama her neyse..