Ben de kendinden çok başkalarının ne yaptıgı ile ilgilenenleri anlamıyorum. Siz karşı mısınız bu paylaşım çılgınlıgına? Ok kapatırsınız sosyal medyanızı ya da o tür insanları takipten çıkarsınız, kim mahremini paylaşıyor, kim yediğini içtiğini reklam ediyor görmezsiniz ve konu kapanır, paylaşan orada mutlu mesut paylaşmaaya devam eder, bunu gereksiz veya yanlış bulan da zaten o ortama hiç girmez, o tür sayfaları takip etmez.
Bir de şu var, bazen gezgin, magazin vs. sayfalarında yorumlara denk geliyorum, vay efendim ahlak edep kalmamış da vay bilmem ne. Abi senin o sayfada, o postta ne işin var o zaman?
Herkesin görüşü, tarzı kendine dogru, ama birşey sana ters ise, o ortamdan çıkarsın konu kapanır. Hem o ortamda olup, hem de yadırgamak bana samimi gelmiyor.
Size mahrem veya özel olan, size ayıp ya da aykırı olan vs. başkaları için öyle olmayabilir. Size itici gelen şey başkaları için eğlenceli ve keyifli olabilir. Bu tür konuların renk ve lezzet zevkleri çeşitliliğinden farkı yoktur. Kimi insan mahremine değer verir, kimisi vermez.
Kısacası
Herkesin Bir Popisi Vardır
https://www.youtube.com/watch?v=hde0cImhMoY