Birşeyler yapılmalı fakat hayvanları öldürerek değil.
Bakalım hayırlısı bende hayvan seviyorum hocam. Köydeyken kangal besledim ettim inanın o kangalı bir günde tanıdım bana bir kere bile saldırmadı ama aralarında var işte böyleleri. Özellikle istanbulda çok fazla var
Ne sacma sapan bir paylasim. Ben mama ticareti mi yapiyorum. Ben de biliyorum ulkede cok cok buyuk bir problem aokak hayvanları. Bunun çözümü sokaktaki hayvanlari topluca ÖLDÜRMEK Mİ? uyutmak diye bir kelime soktular bi de aklimiza. Bu öldürmektir. Her ile 2 şer tane adamakilli barinak yapılsa emin ol o gwreksiz devasa millet bahcelerinden cok daha az maliyetli olurdu.
Sakin ol önce 😃. Öldürmek barınaktan emin ol iyidir. Kimse o kadar köpeğe bakmaz. Ben sana mama ticareti yapıyorsun demedim. Şu videodaki insanlar bununyapıyor diyorum. Hatta geçen gene gündemde olan gözleri pörtlek kadın bile dedi. Derneklerden para kazananlarda var araştırın bulursunuz
uyutma yasası saldırgan ve grup köpekler için olmalı, her mahalle sakini sevpati gibi bakarsa uyutmaya ihtiyaç dahi olmaz "Baş. Komutan C.h Gazi Mustafa Kemal Atatürk" Buna bir çözüm bulmuştu saldırgan köpekleri uyutma seferberliği vermişti, Osmanlı'da ise köpekleri uyutmak yerine birisine köpek maması için vergi ödemek zorun daydınız yanisi bir çok yöntem var.
Hocam inan ben bakıyordum sürekli bana saldırdıkları gün burdaki köpeklere yaklaşmıyorum bile. Yanından geç valla öyle bir kovalıyorkş
Aslında bütün saldırgan sokak hayvanlarının büyük bir kaç adaya toplanıp devlet ve gönüllü hayvan severler tarafından ihtiyaçlarının karşılanması lazım
Bir tane köpeğe koca adayı tahsis ettiler, bu kadar hayvana da bir kaç ada düşmesi lazım
Olabilir 🤔