Hocam bordroları KEP sistemi ile iletmeniz hukuki olarak daha sağlıklı olacaktır. Uygun fiyatlı Kep hizmeti veren firmalardan teklif alabilirsiniz. Bu şekilde Bordrolarınızı her ay personellere KEP üzerinden gönderirsiniz onlarda sms ile haberdar olup linke tıklayıp sisteme girip bakar.
Resmi olmayan ve hukuki dayanağı olmayan kendi sisteminizi yapmak isterseniz de bu kep uygulamalarını araştırıp benzer bir site yapabilirsiniz.
bunu bir araştıracağım teşekkür ederim.
Bordrolar elden verilmeli.
100 kişi az bir rakam değil.
Böyle birsey yapmayın bence
ne tür bir sakinca olur acaba bu tarz bir işlemin.
Merhaba, x personelin yapacağı iş olan bordroları tek tek yazılıma yükleme işi biraz ek iş gibi gözüküyor. Onun yerine şöyle olsa çok daha mantıklı ve hızlı olabilir.
Muhasebeci tüm bordroları sizin sisteme toplu şekilde tek tıkla yükler. Ardından çalışan personel kendi bordrosuna bakmak isterse sisteme giriş yapar. Sonrasında bordroyu talep etmek için TC kimlik numarasını girdiği zaman bunu PHP ile tüm bordroları okutup içerisinden TC kimliği eşleşen dosyayı personelin karşısına çıkacak bir şey yapabilirsiniz. Eğer talep ederse birde Yazdır butonu olur ona tıklayarak pdf dosyasında ki bordrosunu da yazıcı ile yazdırabilir.

100 sayfalı tek bir pdf dosyasının içerisinde arama yaptırıp ilgili sayfayı göz önüne çıkarmak mantıklı gibi bunu bir araştıracağım nasıl kısa yoldan yapabilirim diye teşekkür ederim.