Alengirik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncellikle arkadaşa farklı dilde hitap etmeyeceğim, kanıtlarla zaten her şey belli olacak 2 gün değil 1 hafta bekledım tam ben onu Süreklı yazdım verdiği açık artırmanın arkasında dursun ücret zaten makul bir rakam ona da istinaden donus yapmış, o gün vazgeçtim ben alımdan diyor neymiş ben şikayet açma hakkına da sahip değilim trade atma hakkınada sahip değilim nesiniz ki siz, de size - trade vermeyeceğim böyle ticaret olmaz zaten arkadaş dondu haftalar sonra - trade aklına dank edınce ben dıyor almak ıstıyorum insalık yaptık, iban atıp verdık ılıtışımdan engellemiştim kaldırdım sitesini kurdum sonra r10 dan - trade ıcın rapor ettim kalktı sonra bana gelmış ticaret konusu acamıyorum + trade atar mısınız diye dilenci gibi yalvarıyor bende olumlu geçseydi size zaten +trade atardım dedım ticaret yaptık ya şimdi diyor, her neyse konuya detayları ekleyım daha iyi anlarsınız.

Ticaret yapması 5 ticaret olması ıcın 2 tane trade atacakmısız birde bak sen aynen cins dediğimiz babamın tabiriyle tam da bu oluyor kardeşim
@obisa; @SEOmuhendisi;

yeni üyeler tehlikeli olmaya başladı hocam arkanızdan konu açmış o yüzden etiket attım bende