Kumulatif adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dışarıdaki hayatın stresini eve taşıyor musun. Cevabın evet ise birilerine patlaman gayet normal. Zamanın en büyük sorunu da bu zaten. Sabredememek. Çocukta nasibini alıyor sanırım. Daha sakin kalmaya çalış. Kendini eşinin yerine koy, ilk çocuğun ve tek başına yapmaya çalışıyorsun. Ayrıca kadınların lohusa dönemi var dikkat et. Fazla da onu zorlama. 30 40 gün sonra gülmeler baslayacak. O zaman herşey degisir. Sabır. Sadece sabır. Sağlıklı olması kadar mukemmel birsey yok. Emin ol
hocam aslında dışarıda hiçbir derdim yok Allaha şükür işimde iyi evliliğimde iyi maddi olarakta kendi yağımızda kavruluyoruz dışarıdan eve stres dert tasa getirecek bi durumum yok şahsen.
Ben eşime çok yardımcı oluyorum şuan günde 5 saat uyuyup tekrar kalkıp işe gidiyorum akşam eve gidince de eşime yardımcı oluyorum o dinlensin biraz diye yaparım ben iyi bir eşim ondan şüphem yok eşimde sürekli söylüyor Allah senden razı olsun diye.
Ama dediğiniz gibi ben genel olarakta sabırsız biriyim sanırım bu sabırsızlığımdan kaynaklanıyor sinirlenmem. Sabretmeye çalışayım en iyisi alışırım ben de herhalde zamanla. yoksa benim oğlumla ne problemim olabilir küçücük bebek dünyalar tatlısı çok seviyorum zaten