FBLL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kısacası Off-Topic, Maxigeyik vb. kategorilerin kapatılmasını istiyorsunuz ?
Hayır
Dini manevi konular hassastır.
Bunların tartışılmasına karşıyım.

Hele de şu ayette bu yazmış burada bu yazmış.
Ayete ne yazılmış bilmem. Günümüzde kadınlara şiddeti kınarken o ayeti devlet erkanı bilmiyor mu? Görmüyor mu?
Her şeyi geçtim. Bir kadına ki o kadın birisinin anası birisini bacısı birisinin eşi buna nasıl da yürek rahatlığı ile dövülmeli katledilmeli denilebilir?

Ben bunu kastettim.
Bana göre bu kabul edilemezdir.

Ayrıca başka mesele, bu ve benzeri konuları özellikle İslam Dini ile bağdaştırıp sosyal medyada, youtube, tiktok gibi yerlerde paylaşılmasına karşıyım. Para kazanacağım diye milleti velveleye verecek konu videpo açıp sonra yurt dışına kaçanları kastediyorum. Gün gelir elbet yakalanır yakapaça getirilir. Ama bunlara bu şarlatanlara kanmamak lazım. Bunlardan etkilenmemek de lazım.

Bu soruyu sorgulayanlar neden bunu sorarken KADINA ŞİDDET meselelerine karşı devletin attığı adımları düşünmüyor? Ne yani ayet okudum orda böyle yazılmış bitti mi? Devamı okundu mu? Varsa soru gidilir diyanet işlerine, olmadı camiye ve sorulur.

Türkiye Cumhuriyeti Laik Devlettir.
Şiddet ve her türlü insanlığa yakışı olmayan girişimler bu memlekette kabul edilemezdir kabul edilmeyecektir de.
Allah Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e rahmet eylesin.
Bu günler için kurtarmadı bu ülkeyi.
Kabri nurla dolsun.