Selamun Aleyküm,sinirlerim bozuldu
Türkcell Hotspot internet paketi Soygunculuğu nu anlatacağım,burda bir kaç kişi aynı sorunu yaşamış hatta
Evde internetim var ancak video yüklediğim için farklı ip adresi olması için,
Hotspot internet paketi aldım,Başka cihazda kullanılıyor,Başka cihazda Kullanınca da hattımdaki parayı çalıyor,
zaten 120 tl olan paketi 375 tl yaptılar gecen ama oda yetmemiş bu paketi kullanınca hattında para yada paket varsa ondan kesiyor
Öyleyse ben hotspot paketi niçin aldım? diye Müşteri temsilcisini aradım 3 saattir tartışıyoruz,1 saat sonra yetkili biri aradı
Bak dedim Yazım bozuk olsa da Türkce konuşuyorum,sizden hotspot internet paketi alıyorum ve siz bunu sadece başka cihazda kullanabilirsiniz diyorsun Doğrumu ?
Evet dedi
Peki sadece başka cihazda kullandığım internet paketini başka cihazda kulanırken,hattımdan neden 30 saniyede 40 tl çalıverdiniz dedim, cevap veremiyor,
parayı derhal iade edin dedim iademiz yok diyor,ben sizden birşey almadımki benden çaldığınız parayı istiyorum dedim,
Ya Hırsız bile onurlu arkadaşlar gece gizlice girer çalıp gider,Bunlar var ya, gözümüzün içine baka baka ,alay eder gibi soyuyorlar
Twittera bi baktım öğrenci kardeşlerimizin hali içler acısı,adam diyor 10 gb hotspot aldım,3 gündür kullanıyoruz,3 günlük kullanımını faturama yansıtmışlar
öyleyse ben, hotspot internet paketini niçin aldım,Vallahi cevap veremiyorlar,gözümüzün içine baka baka soyuyorlar,az önce bana sinir krizi geçirttiler,çaldıkları para mühim bişi değil
Haksız yere çalmaları çikefce alcakca bişey, heryere şikayet edeceğim,bu nasıl rezillik,herkes garibim milletin 2 kuruş parasına göz dikmiş,marketcilerlemi uğraşalım,faturalarla mı uğraşalım
internet lemi uğraşalım kiralarlamı ev sahipleriyle mi uğraşalım,abi hepsi bize yüklüyor sorunları, tüh yeminle utandım ya, 30 yıllık şirket,öğrenci kardeşimizin bizim gibi garibin cebindeki 2 kuruşu çalmaya çalışıyor, hatta çalıyor,Yazıklar olsun,Allah çıkarıyor ama akıllanmıyorlar