hocam kendim mum ve biblo ev dekorasyon ürünleri üretiyordum günlük 1000-1500 adet kargo çıkıyordum yaklaşık 7 ay dayanabildin trendyolun şartlarına bölge müdürleri operasyon müdürleri ziyaretimize kadar gelib fikirler verdiler fakat hiç bir şekilde önüne geçemedik önüne geçmen için 3 adımdan oluşan bantlı otomatik video çeken bir sistem kurman gerekiyor sadece paketleme alanına ait buda çok yüksek kazançlar yapmadığın sürece değmiyor tüm yöntemleri denediğime emin olabilirsiniz 7 ayın sonucu 12 milyon ciro 6,5 milyon trendyol ücretleri komisyon iade kargo ceza platform hizmet bedeli gibi gibi mümkün olduğunu sürece trendyolun en erken şekilde kapatmanız emin olun satış yapmamak sizin daha çok karınıza bu işe başlarken bir nasihat aldım çok kızmıştım adama benim işe girmemi istemiyor sanıyordum öyle değil iş trendyolda iş yaparsın 50 bin bütçeyle işe başlarsın para kazandığını zannedersin sermayeyi arttırırsın gelen paralar hep ödemelere gider finalde 50 bin sermaye -300 bin gibi rakamları görürsün aynı şekildede oldu trendyol yüzünden eticareti bıraktım