Bıktım ya baş belası kargo şubesinin yaptığı işe saygısızlığından ötürü. Totalde bir ayda 200 e yakın kargom gelen kurye olmadığı için bende kargoya vereceğim zaman diğer başka işlerime göre 4-5 farklı sürat kargo şubesine götürüyorum teslim ediyorum.
200 e yakın kargonun 160 tanesi sorunsuz çarşı, sahabiye, ve eski sanayi şubesinden çıkışı yaptım çok şükür bitane bile kırık iadem yok. Gel gelelim ağaç işlerine evim yakın olduğu için gelmelerini rica ettim 20-25 adet olmazsa gelmeyiz demişlerdi ilk başta kendime de o adetlere ulaştığımda sizle değil texle gönderim sağlarım demiştim yeni ay itibariyle texle çalışmaya başlayacağım.
Gelelim bıkma olayı kasıtlı mı yapılıyor anlamadım 40 tane kargodan 11 tanesi kırık iadesi olması baya can sıkıcı bir durum ve hepsi ağaç işleri şubesine ait. Aynı ürün aynı paket diğer şubelerden 160 kargonun sağlam gidip 40/11 kırık olması baya can sıkıcı. Birde buybox ürünleri kâr düşük zaten komple zarar yazdı nerdeyse Trendyol iade onayını reddetmek te ise yaramıyor müşteri kırdı kargo kırdı desem de savunma yapsam da satıcı yerin dibinde müşteri göklerde biliyorsunuz zaten..
En son iki kırık iadesini savunma yapmadan direk onayladım nasılsa ihale bana kalıyor diye bunun yüzünden üstüne birde buybox cezası aldım kırığı kabullendiğim için elime sağlık baya stresli bir günle haftaya başladım..