STEAMKO. Ancak oynayacaksan ne başka serverlarda oyna ne steamko da gir USKO'da oyna.
hocam steamko'dada çok türk var çok türkün olmadığı koredir japondur taiwandır türkün nadir olduğu topluluklarda oynamak istiyorum açıkcası bunun sebebini herkes tahmin ediyordur açıklama gereği duymuyorum. Fakat ben uzun yıllardır ko hiç oynamadım çok eski zamanlarını bilirim öyle keyif için farm yapıcam char kasıcam falan o amaçla belki ufaktan para yatırır oyunun zevkini almak istiyorum. Fakat bir ara yine bu olayı araştırmıştım korekoydu sanırım kayıt için kore vatandaş kimlik nosuyla falan kayıt olunduğunu falan görmüştüm araştırmalarım sonucunda sanırım. Böyle bir engel olmayıp oyun içerisindede İngilizce dil olarak ayarlayabileceğim bir ülkede oynamak istiyorum varmı acaba böyle bir imkan ?
Kardeşim knight unity oyna

mobilden ko zevki de ayrı oluyor. İyi farm atarsan günde 200 lira da cebine koyarsın
hocam çok teşekkürler onuda duydum da işim gereği uzun saatler pc'deyim 3 monıtor var 1 monıtor de açık durur farm falan takılırım mobil kasar bizi şimdi açıkcası