Merhabalar,
Yapılan işlemlerin tamamı sizin talebiniz doğrultusunda yapılmıştır. Cihazınızın ESXI 8 update 3 e güncellemeyi talep etmek gibi vs, tüm süreç sizin isteiğiniz doğrultusunda işlemiştir. Ayrıca hizmet sözleşmememiz de ve sitemizin anasayfasında yazdığı gibi 7 gün koşulsuz şartsız iade süresi vardır. 10 gün kesinti olmadan sorunsuz kullandığınızı kendiniz belirtiyorsunuz zaten. Ücretli kurulumu geldiğimizde burada hosting şirketi olan herkes bilir DGN veri merkezinde personel tarafından yapılan kurulumlar ücretlidir. Biz sizin sorununuzu çözmek adına elimizden geleni yapmamıza rağmen burada şikayet konusunda çevirmeniz gerçekten ilginç olmuş. Verilerinize gelince o konuda da yine sizin anyınız alınarak işlem yapılmıştır. Paylaşmış olduğunuz destek talelerinin isterseniz tamamını paylaşınız. Forum moderatörü talep etmesi doğrultusunda tüm bilgiler paylaşılacaktır.
İyi forumlar dilerim.
Peki, diğer firmalar neden kuruluma ücret istemiyorlar? Hadi onu geçtim, ilk 7 gün sorun yaşamadım, ona eyvallah. Ama 10 günden sonra sorun yaşayıp cihazım 3-4 gün kapalı kalıyorsa burada bir suçlu ararım. Bana başında "veri kaybı olmayacak" dediniz. Madem olacaktı, söyleseydiniz, ben de yedeğimi alırdım ve yoluma bakardım. Ekran görüntüleri zaten yukarıda mevcut.