Toplamda 8 Aylık Kazancım:

Ağustos Ayı Kazancım:

Eylül Ayı Kazancım

Ekim Ayı Kazancım

Sıkça Sorulacak Sorular:

1-) Madem bu kadar kazanıyorsun neden gelip burada satışını yapıyorsun?
Cevap: Ekstradan gelen kazanç kimsenin hayır demeyeceği bir kazançtır.

2-) Sektörün bitme ihtimali nedir?
Cevap: Sektörün bitme ihtimali yok denilecek kadar azdır.

3-) Sektörün doyma ihtimali nedir?
Cevap: Çok aşırı büyük bir sektör ve bu işi pek fazla yapan olmadığı için doyma ihtimali şuan için benim gözümde az.

4-) Sektör ne ile alakalı?
Cevap: Kripto ile alakalı bir sektör.

5-) Örnek kanal alabilir miyim?
Cevap: Eğitim içeriğine gireceği için maalesef örnek kanal veremiyorum.

6-) Bu konularda hiç bir şey bilmiyorum yapabilir miyim?
Cevap: Eğitim zaten bu yüzden veriliyor. Sıfırdan bütün işleyiş anlatılıyor. Kısacası telefon kullanmayı biliyorsanız her türlü yapabileceğiniz bir iştir.
7-) Ses ve görüntümü göstermek zorunda mıyım?
Cevap: Hayır zaten bu yüzden yapay zeka ile içerik oluşturuyoruz.

8-) Gün içerisinde yaptığım işten dolayı fazla müsait olamıyorum ayırmam gereken zaman çok mu?
Cevap: Hayır günde maximum 1 saat ayırılarak yapılabilecek bir iş modelidir.

9-) Yapılacak iş legal mi?
Cevap: Evet tamamıyla legaldir.

10-) Din açısından bir sorun yaşatır mı?
Cevap: Din açısından hiç bir sorun yaşamayacağınız bir iş modelidir.

11-) Vergi işini nasıl halledeceğiz?
Cevap: Bunun için birçok yöntem var. Şirket kurulup vergi ödenmesi, dijital içerik üretici hesabı açılması gibi.

12-) Ne alıp ne satacağız?
Cevap: Hiç bir şekilde ürün alıp ürün satışı yapmıyoruz.

Bunun dışında eklemediğim ve aklınıza gelen soruları konu altında veya özel mesaj olarak sorabilirsiniz.

Eğitim İçeriği Nedir?

1-) İşin genel işleyişinin anlatılması.
2-) Sosyal medya hesaplarının açılması.
3-) İçerik üretiminin anlatılması.
4-) Örnek içeriklerin üretilmesi.
5-) Sistemin hazır hale getirilmesi.
6-) Çalışmaya başlanılması.

Eğitimi aldıktan sonra size bir e-book verip biz gerisine karışmıyoruz demiyoruz. Bu tamamen bir eğitim ve tamamı sesli ve bağlantılı bir şekilde veriliyor. Eğitimi aldıktan sonra sistem kurulduktan sonra yine takıldığınız yerde yardımcı oluyoruz.

Eğitim Giderleri:

Sadece global lokasyonlu hesap alınması gerekiyor. Bu konuda forumda tanıdıklarımız ve forum dışı tanıdıklarımız var. Yardımcı oluyoruz bu konu üzerinde. Ayrıca hesaba göre sim kart gideri olabiliyor. Bu ikisinin toplam gideri en fazla 1000 TL
Bu gider dışında ekstradan bir gider olmuyor.

Eğitim İçeriğinin Fiyatı:

Sadece 3 kişi için indirimli fiyat:
500$

Forum Dışı İletişim:

Referanslar

sefagoksoy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uzun bir telefon görüşmesinin ardından her soruma cevap alabildim ve yaklaşık 1 buçuk aydır eğitim içerisindeyim. En ufak sorunlarda bile ilgili birisi, eğitime gelince eğitimin arkasında durduğunuz zaman kazandırıyor. Her iş emek ve zaman ister fakat bu eğitim tiktok üzerinde olduğu için senelerinizi vermenize gerek kalmıyor. Ayrıca bu süreçte bütün adımlarda hocam destek verdi. Toplamda 1 buçuk ayın sonunda toplam kazancımı aşşağıya bırakıyorum.

usnn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
18 ekimde konuya yorum yapmıştım daha sonrasında arkadaşla iletişime geçtim whatsapp üzerinden detaylı bir görüşme yaptık ve arkadaş her sorduğum soruya ilgili davrandı. Daha sonrasında 20 ekim gibi kazançlı bir hesapla eğitime dahil oldum 2 aylık süreç içerisinde bilerek bir yorum atmadım işin devamlılığı ve kazanç düşme gibi bir durum olur diye fakat gerçekten güzel bir eğitim ve en önemlisi süreç zarfında kişi sürekli olarak iletişimde kaldı. Toplamda 2 ay içerisinde kazandığım ana iş modelinden kazanç görselini sunuyorum bu kazanç dışında tiktok üzerinden izlenmelerden yine ek kazanç noktasında güzel kazançlar elde ettim.

bedava resim yükle
boluwebtasarim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar özelden yazan oluyor bazen cevap veremeyebiliyorum bu yüzden buraya yazmak istedim yoğunluktan dolayı arkadaştan eğitimi aldım evet ben iyi bir hesapla başladığım için artık kazançlarım gelmeye başladı güzel bir şekilde büyümeye devam ediyor daha güzel olacağına inanıyorum zaten arkadaş her zaman size yardımcı oluyor her konuda istediğini sorabilirsiniz yapmak isteyen çalışmak isteyen kişiler için fikir olması için yazıyorum iyi hesapla girerseniz veya sıfır hesapla az sabrederseniz sizde güzel kazançlara gelirsiniz aşağıda sizlere bu süreçte kazandığım görseli ekliyorum iyi forumlar

TheSerlone adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğitimi aldım, bugün itibari ile kazanç sağlamaya başladım arkadaş gayet ilgili iki bilgi verip totosunu dönenlerden değil.

Siz istemeseniz bile size öğretiyor o derece ilgili. Sorunsuz ticaret yapabilirsiniz.

Kazanç görselini bırakayım;
ytchannel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle herkese selamlar. Eğitimi alalı yaklaşık 1.5 ay oldu ilk kazancı alana kadar bekledim yorum yapmayı. Güzel bir eğitim ve hocam ilgili bir kişi. Tüm sorularımı hiç sıkılmadan cevapladı hatta utandığım anlar oldu artık soru sormaktan, fakat bu konudada motive etti hiç çekinmeden tüm merak ettiklerini sorabilirsin dedi. Öylede yaptı çok teşekkürler. Eğitimi güzelce kavradım. Eğer hocanın dediklerini harfiyen uyguladıkdan sonra kazanmama ihtimali çok düşük. Eğitimin kazanç potansiyeli yüksek bir eğitim inşallah kazanç artarak devam edecek. Alttada ilk kazancımın görselini bırakıyorum hocam tekrar bu fırsatla beni tanıştırdığınız için sizlere çok teşekkür ediyorum
Hocamla whatsapp üzerinden 2-3 saat falan görüşmemiz oldu herşeye her merak edilene güzelce ve açıklayıcı bir şekilde açıklama yaptı samimiyetini hissettim ve olabildiğince elinden geldikçe her konuda yardımcı oldu bizde anlaşma sağladık kendisine özellikle buradan teşekkür etmek isterim hayırlı olması dileğiyle
mewo95 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaştan daha önceki eğitimini almıştım, güncellenmiş yeni bir eğitim çıkmış. Bu eğitim öncekinden daha gelişmiş şekilde olmuş yapay zekayla daha da kolaylaşmış. Fikir çok mantıklı ve kazanç sağlayacağı belli olan bir şey zaten ama uğraşmak gerek her işte olduğu gibi. İlgisinden, alakasından dolayı kendisine çok teşekkür ederim.
sadbuttrue adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, daha önce farklı bir konuda kendisinden tiktok eğitimi almıştım. Kendisinin eğitim içeriği gayet güzeldi. Bu eğitim üzerine 2 saate yakın görüşme sağladık, potansiyeli çok yüksek bir eğitime benziyor. Globalde yüksek bir kitleyle aldığım eğitimi biraraya getirmek istiyorum. İlerleyen süreçlerde detay ve kazanç görselleriyle güncelleme yapacağım. Teşekkürler.
GiTaRTiST adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğitimi indirimli fiyattan aldım az önce, arkadaş çok ilgili ve size sıkılmadan tüm cevapları verip kafanızdaki soruları çözüyor. Eğitime başladıktan sonra güncelleme yapacağım inş. Kazanç bilgileri gelince konuya eklerim. Hayırlısı olsun
ekrem996 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğitim satın alındı, Eğitim öncesi ilgili davrandı. İlerleyen süreçlerde yorumlarımı ekleyeceğim
mahmutsa7 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğitimi bugün satın aldım. Arkadaş neredeyse 2 saat telefonla görüştü benle o da yetmedi bir çok isteğimi (Canlı kanıt videosu + Videolu görüşme) yerine getirdi . Usanmadan cevapladı çok teşekkür ediyorum .

Eğitime başlıyoruz, eğitim süresince kazançlarımı buraya aktarıcam.
ahmet0xff adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğitimi indirimli fiyattan satın aldım, almadan önce birkaç gün boyunca epey konuştuk işleyiş neler yapılıyor vs. üstüne kendisi ilgili birisi süreç boyunca gelişmeleri eklemeye çalışacağım konuya.
inceruh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğitimi aldım arkadaş çok ilgili kesinlikle tavsiye ediyorum, her konuda yardımcı oluyor kazandıkça burda güncelleme yapacağım
fratkuru adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar geleneksel forum ticaretlerinizi unutup iletişime geçerseniz daha sağlıklı olur. Zira kendisinin inanılmaz bilgi birikimi var ve hiç bir tecrübeyi, bilgiyi aktarmaktan çekinmiyor. Henüz eğitimini alamadım ancak, aldıktan sonra tekrar konuya dönüp eğitim hakkında düşüncelerimi bırakacağım.
KizirogLu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğitimi almakta tereddütlerim vardı ama iletişime geçtikten sonra ilgi alaka ve sorularıma net cevap aldığım için içimde soru işareti kalmadı eğitime dahil oldum. Başladıktan sonra kazanç hakkında olumlu olumsuz açıklama yapacağım.
Enesbey23 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaştan daha önce instagram+telegram üzerinde bir eğitim almıştım ve güzel kazançlar elde etmiştim hala ediyorum. Bu eğitim üzerine 1 saatin üzerinde bir görüşme sağladık ve her zamanki gibi hiç üşenmeden iş hakkında en ince detayına kadar anlattı. Eğitimi satın aldım. Kazandırabilecek kapasitesi olan bir eğitime benziyor. Kazanç gelmeye başladıkça yorumu güncelleyeceğim.
miracuzunlar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Referans oldum, arkadaş ile 45DK'lık telefonda görüşme sağladık kripto üzerine bir sistem zaten konuda da yazıyor ancak bu sistem şuan alayım 2 gün sonra kazanayım sistemi değildir biraz zaman lazım açıkcası ama sistem aklıma yattı test edeceğim deneyeceğim arkadaşın verdiği önemli bilgiler ile gerekli işlemleri yarın yapmaya başlayacağım umarım güzel dönüşler alırız.

Eğitim için konu sahibine teşekkür ederim emeğinize sağlık kısa zamanda umarım güzel geri dönüşler alacağız.
vserkan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğitimi aldım ilgili biri ve alım öncesinde çok ilgili. Bütün sorularıma en ince detayına kadar cevap aldım. Kazanç olanağı yüksek bir is modeline benziyor. Kazanç geldiğinde konuya ekleyeceğim.
melih1923 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar. @elifdedimbededi; bu Hocamdan daha once tik tok eğitimi almistim kendisi cok ilgiliydi ve isinin ehli, ne zaman yazsam yardimci oldu , bu egitimi de almayı dusunuyorum en kisa surede
frkymnpdr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğitim satın alındı. Kazanç sistemi için nelerin gerekli olduğu konusunda bilgilendirme, sorularıma da aldığım cevaplar önemliydi. Yardımları için @elifdedimbededi;'e teşekkür ediyorum. Henüz çalışmaya başlamadık, eğitim için bugüne sözleştik. Kazançlar geldikçe bu yorumumu düzenlerim ya da bir sonraki mesajımda bunları herkesle paylaşmayı umuyorum. Umarım bu tarz gerçekten kazanç getiren(bunu süreçte göreceğim) sistemleri forumda sıklıkla görürüz. Saygılarımla...
kumanya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğitim satın alındı oldukça iyi ilerliyoruz kazançlar gelmeye başladıkça konuyu güncellicem inşallah
Jieshou adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğitim sürecine henüz başlamamıştık, farklı durumlarım olduğu için ödemeyi geri iade etmesini rica ettim. Kendisi hiç ikiletmeden anlayışla karşıladı ve ödemeyi geri yaptı. Uygun bir tarihte tekrar satın alacağım. Anlayışlı davrandığı için hocama çok teşekkür ederim 🙏
Kazanç Örnekleri

sefagoksoy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Uzun bir telefon görüşmesinin ardından her soruma cevap alabildim ve yaklaşık 1 buçuk aydır eğitim içerisindeyim. En ufak sorunlarda bile ilgili birisi, eğitime gelince eğitimin arkasında durduğunuz zaman kazandırıyor. Her iş emek ve zaman ister fakat bu eğitim tiktok üzerinde olduğu için senelerinizi vermenize gerek kalmıyor. Ayrıca bu süreçte bütün adımlarda hocam destek verdi. Toplamda 1 buçuk ayın sonunda toplam kazancımı aşşağıya bırakıyorum.

usnn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
18 ekimde konuya yorum yapmıştım daha sonrasında arkadaşla iletişime geçtim whatsapp üzerinden detaylı bir görüşme yaptık ve arkadaş her sorduğum soruya ilgili davrandı. Daha sonrasında 20 ekim gibi kazançlı bir hesapla eğitime dahil oldum 2 aylık süreç içerisinde bilerek bir yorum atmadım işin devamlılığı ve kazanç düşme gibi bir durum olur diye fakat gerçekten güzel bir eğitim ve en önemlisi süreç zarfında kişi sürekli olarak iletişimde kaldı. Toplamda 2 ay içerisinde kazandığım ana iş modelinden kazanç görselini sunuyorum bu kazanç dışında tiktok üzerinden izlenmelerden yine ek kazanç noktasında güzel kazançlar elde ettim.

bedava resim yükle
Arkadaşlar özelden yazan oluyor bazen cevap veremeyebiliyorum bu yüzden buraya yazmak istedim yoğunluktan dolayı arkadaştan eğitimi aldım evet ben iyi bir hesapla başladığım için artık kazançlarım gelmeye başladı güzel bir şekilde büyümeye devam ediyor daha güzel olacağına inanıyorum zaten arkadaş her zaman size yardımcı oluyor her konuda istediğini sorabilirsiniz yapmak isteyen çalışmak isteyen kişiler için fikir olması için yazıyorum iyi hesapla girerseniz veya sıfır hesapla az sabrederseniz sizde güzel kazançlara gelirsiniz aşağıda sizlere bu süreçte kazandığım görseli ekliyorum iyi forumlar

ytchannel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle herkese selamlar. Eğitimi alalı yaklaşık 1.5 ay oldu ilk kazancı alana kadar bekledim yorum yapmayı. Güzel bir eğitim ve hocam ilgili bir kişi. Tüm sorularımı hiç sıkılmadan cevapladı hatta utandığım anlar oldu artık soru sormaktan, fakat bu konudada motive etti hiç çekinmeden tüm merak ettiklerini sorabilirsin dedi. Öylede yaptı çok teşekkürler. Eğitimi güzelce kavradım. Eğer hocanın dediklerini harfiyen uyguladıkdan sonra kazanmama ihtimali çok düşük. Eğitimin kazanç potansiyeli yüksek bir eğitim inşallah kazanç artarak devam edecek. Alttada ilk kazancımın görselini bırakıyorum hocam tekrar bu fırsatla beni tanıştırdığınız için sizlere çok teşekkür ediyorum
TheSerlone adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eğitimi aldım, bugün itibari ile kazanç sağlamaya başladım arkadaş gayet ilgili iki bilgi verip totosunu dönenlerden değil.

Siz istemeseniz bile size öğretiyor o derece ilgili. Sorunsuz ticaret yapabilirsiniz.

Kazanç görselini bırakayım;