muhtemelen hızlı şarj özelliği olmaıdğı için bu fyattır değil mi arkadaşlar?
daha önce kullanıp memnun kalan var mı? 30.000 olan mesela gerçekten öyle mi sizce?
Teşekkürler, sipariş geçildi
teşekkürler sipariş verildi

siteyi ilk kez gördüm umarım sorunsuz gelir ürünler
aldım bir adet teşekkürler
Bende sabah sipariş verdim, bu konudan bağımsız bakalım nasıl gelecek
İki adet 20 binlik modelden aldım, bugün elime ulaştı. Öncelikle ikisinin de kutusu ezik ve köşeleri yırtılmış vaziyette geldi. Hasarlı kutulu ürünleri elden çıkarmak adına yapılmış bir kampanya olabilir. Neyse üründe bir hasar gözükmüyor ancak;
Giriş/çıkış değerleri aynı olan ve 3 yıldır kullandığım farklı marka bir powerbank telefonumu 20 dakikada %5-6 şarj ederken, bu powerbank yalnızca %2 şarj edebildi. Buna karşılık powerbankin kendi şarjı %3 azaldı. Yani powerbankten ~600 mah eksilirken, telefonum yalnızca ~90 mah artış oldu (Bu hesaplama ne kadar doğru olur bilmiyorum). Tabi ki prize takılı gibi bir performans beklemiyoruz ama 20 dakikada yalnızca %2 şarj edebilmesi biraz üzücü oldu.
Henüz ilk deneyimim. İlerleyen süreçte performansı artar umarım da memnun kalırız
Kampanya adı altında nasıl uyutulduğumuzu görün istedim. (Konudan bağımsız bende sipariş vermiştim iade ettim bu yüzden)
08.03.2024 tarihinde ürün fiyatı 490tl. 1 alana 1 bedava kampanyası yok. 2 adet ürün kargo dahil 980tl (750tl üzeri kargo ücretsiz)
dolar kuru:
22.07.2024 tarihinde ürün fiyatı 910tl. 1 alana 1 bedava kampanyası var. kargo dahil 969tl oluyor. (750tl üzeri kargo ücretsiz ama kampanyalı ürün olduğu için ücretsiz olmuyor)
dolar kuru: