BianAjans adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba. Yıllık ödemesi olan bir yazılım kadar aktif destek alamazsınız. Mail ile süreçler işliyor. Hafta içi ortalama 24 saat için de destek oluyor ekip. Ama telefonla vs ulaşarak destek alamıyorsunuz. Çok nadirdir. Biz Sevan beyle şuan yaklaşık 20 sitemizde çalışıyoruz. Forumdaki satış süreçlerini de biz yürütüyor olmamıza rağmen Süreç bizde de aynı Müşteri destek ekibi ciddi bir maliyet bu ekibi kurmak için ise düzenli ödeme girdisi olması lazım. Tek seferlik ödeme ile çalışan bir sistemle bunun sağlanması zor. Ama yazılım tarafında herşey oldukça basit olduğu için zorluk çekeceğinizi sanmayız. Bizlerde destek oluyoruz bildiğimiz noktalarda.

Hafta sonu çalışmıyorlar. Bunu bilerek yazdığınızı varsayıyorum. Muhtemelen bugün veya yarın dönüş yaparlar.

Pahalı mı hocam. Yapmayın Allah Aşkına. Aynı altyapıyı kullanarak kendi sistemimi satıyorum diyen firmalar bile aynı paketleri 10K - 15K yıllık ödeme ile pazarlıyorlar. Sizin maliyetiniz ise çok özel bir talebiniz yoksa 9.000 TL.

9.000 TL şuan script ve Ömür Boyu kullanım ve ÜCRETSİZ GÜNCELLEME desteği sunuyor. Dün 4 arkadaş sıradan bir mekanda alabalık yedik. Çayı içeceği vs yaklaşık 2.000 TL ödedik. Sadece sunulan entegrasyonlar bile Yıllık Paket satan firmalarda tek başına 2.000 - 3.000 TL. Misal ödeme desteği sunulan firma sayısına bir bakın. Misal Türkiye'de benim diyen hiçbir altyapı firması bu kadar ödeme altyapısını ÜCRETSİZ bir şekilde sunmuyor. TSOFT - TİCİMAX - HİPOTENÜS - İKAS gibi birçok firma ile aktif olarak çalışıyoruz. Bu kadar özelliği bu fiyata sunan hiçbir firma yok.

Elbette diyebilirsiniz forumda 2.000 - 3.000 TL ye satılan e-Ticaret Scripleri var. Ama bakın bakalım kaç entegrasyon veriyorlar. Kaç ay sonra devren satılık yazıyorlar.
Hocam 2k tl ye vermesini elbette bekleyen yok ama telefon yazmış siteye telefona bakan yok yani ben bir potansiyel müşteri olarak bilemem ki sistemlerinin sadece mail ile işlediğini.. Bu konuda sitede bir bilgilendirmede yok. Bu bir eticaret scripti ya hani ciddi bir sorunda ulaşamamanın ciddi sonuçları da olabilir ya.. Yoksa emeklerine yada yazılımlarına diyecek sözüm yok 9 değil 90 da yazarlar yazılım onların yazılımı..