Öncelikle dediğiniz gibi tehlikeli bir işlem katılıyorum bu gibi sorunlarla baş başa kalabiliyorlar bu hizmeti veren kişilerin bazılari. Açıkçası bende IBAN to kripto veya kripto to IBAN işlemi yapıyorum neden diyorsanız kendin yap diyorsanız da yaşım 17 şu an ve 2 yıl öncesinden yani 15 yaşından beri yapıyorum bunu. Yapmamın nedeni ise borsa hesabı açamıyor olmam 18 altı olduğum için kyc dogrulamasina yapilmadan kullanılan borsaları kullanıyorum zaten bu yüzden. Ailenin üstüne açabilirsin derseniz de onlar zaten eski kafalı internete bile karşılar yani bunu yapmama hiçbir şekilde imkan vermezler. Bende bu yüzden %5-10 falan artık komisyonunu vererek ya yatırımımi yapıyor yada acil zamanlarda çekimler için bu işlemi yapıyorum.
Bu işlemi yapacak kişilere tavsiyem r10 dan teyit mesajı alın ardından kişinin isim soyisimini sorun. Ve kişinin kendi hesabından gelen para ile işlem yapin. Kripto to IBANda da kullanacaksanız global borsa tercih edin binance tr gibi paribu BTC türk vs sıkıntı yaratabilir