hocam büyük ihtimalle meslekçi olduğunuz için çok değerli katsayısı yoktur. Silahlı kuvvetler durduk yere böyle ibareler kullanmaz tahminimce. Ayrıca beden eğitimi için muvazzaf subay personel teminide yapılıyormuş. Oralarda da şansımı deneyebilirim. Sağolun konuyu açmanız araştırıp bilgilenmeme vesile oldu.
Rica ederim. Hakkınızdan hayırlısı olsun.
1 ay yaptım geldim mis gibi, para için bile yapılacak bir iş değil kaldı ki kazandıkları para da para değil.
6 ay yapmak mantıklı değil ama yedek subay olarak yapmak o kadar da kötü bir şey değil bence. Sabah 8 akşam 5 çalışıyorum. Askeriyede mühendislik yapıyorum. Tabi her yerde aynı şartlar yok ama bence denenebilir. Ayrıca biraz maddiyat meselesi.
Hayırlı teskereler şimdiden hocam. 384. dönem olarak Eğirdir de yapmıştım bende çok güzel zamanlardı. Mesleki olarak alım sınavları açıldıysa kesinlikle gitmenizi tavsiye ederim. Bizim zamanımız da Emre Paşa vardı çok ayrı bir dünyaydı.
Ayrıca diğer soran arkadaşlar yedek subay olurken puanın hiç bir önemi yok tamamen kura ile ve ihtiyaca bağlı. Sadece bazı bölümlerin avantajı var kontenjanı yüksek olduğu için.
Emre paşayı halen konuşuyorlar

Muvazzaflık başvuruları açıldı fakat mühendislikte kontenjan sayısı 1 ve yds şartı istiyorlar. Diğer alanları da ben istemiyorum.
391 olarak benden de selamlar ıspartadaydım bende meslekçiler 28 gün eğitim alıp direkt başlıyorlar biz 77gün baya yıprandık bide piyade olunca
28 günde 10 kilo verdim 77 günde ölürdüm herhalde