YEF DİGİTAL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim hocam
Shzofren adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim hocam
hllksl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle geçmiş olsun imkan varsa bir hastaneye gidip pansuman yaptırıp temizletin. Bir röntgen çektirmekte fayda var. Sonrasında en yakın zamanda kendinize ekipman (dizlik, kask, mont vb) tedarik edin.
Güvenli sürüşler, geçmiş olsun.
kırık olduğunu düşünmüyorum hocam olayın üstünden 16 saat geçti kaskım kafamdaydı ama dizliklerimi takmamıştım yine de çok çok teşekkür ederim.
DoğanOğuz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
geçmiş olsun 2 teker tehlikeli allah daha beterinden korusun
Allah razı olsun hocam cümlesini korusun inşallah
Recep GÖKDEMİR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle geçmiş olsun ilk işiniz sağlık kabinine gidip burdan yazmak değil de olay yerinde Ambulans çağirmak olmalıydı çünkü ciddi birsey olabilir üzerine basarak daha büyük zararlar verebilirsiniz

Şimdi hastaneye gidin muhtemelen trafık kazasi derseniz polis gelip rapor tutar ehliyet ruhsat ister ehliyet yoksa sanirim 13 bin tl ceza kestikten sonra işlemleriniz devam eder ehliyet yoksa düştüm vs derseniz inanırlarsa devam eder işlemler fakat trafık kazalarinda eğerki sigortan olmasa bile hastaneye ücret ödemiyorsunuz ne olursa olsun bilginiz olsun çok geçmiş olsun
Hocam ilk başta direkt arabayla sağlık kabinine götürüldüm yüzeysel sürtük olduğundan emin olduğum için çok üstelemedim olayın üzerinden 16 saat geçti hala bir sorun yok. Hastaneye gitmek pek cazip gelmedi daha önce gittiğimde bisiklet kazası dememe rağmen çok fazla uğrşamıştım yine de çok çok teşekkür ederim allah razı olsun
DelpaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok geçmiş olsun.
Sağ olun hocam