Aynı hostingte tamamen aynı eklenti ve tema ayarlarına sahip 2 sitem barınamkta fakat birisinde 2-3 gündür Rest api hatası alıp duruyorum. İnternette biraz araştırma yaptım çözüm yollarını denedim fakat bir sonuç alamadım.

Forumda daha önce böyle bir konu açılmış fakat ordaki yöntemleri de denedim, başarısız oldu.
Tüm eklentiler devre dışı bırakıp çözmeye çalıştım fakat buda fayda etmedi.
Perfmatters tarafında herhangi bir rest api kapatma seçeneği veya manuel olarak rest api kapatma işlemi uygulamadım. Zaten rest api kapalı olsaydı kapalı hatası alırdım sanırsam.

Hosting firmasıyla iletişime geçtim onlarda sunucu taraflı bir problem olmadığını 2 siteninde aynı .htaccess dosyasına sahip olduğunu fakat sadece birinde bu hatanın var olduğunu söyledi. Sunucu dosyalarında sanırım kritik anlarda oluşturulmuş .htaccess dosyaları bulunuyor.

Sanırım sorun .htaccess tarafında da değil.

WP sürüm 6.6, litespeed cache eklentisi kurulu. Site içerisinde functions.php dosyasını düzenleyemiyorum hata alıyorum, ayrıyeten autoload sorgularına baktığımda giapi denilen bir tablonun var olduğunu gördüm. Tabloyu internette aradığımda eklentiyi bulamadım. Şuanda bende ekle bir eklenti olduğunu sanmıyorum fakat yinede tabloyu kaldırmak istemedim, tablonun yüklü bir autload sorgusu mevcut.

Detayları aşağıya görsel olarak ekliyorum, bu sorun ile daha önce karşılaşmış birisi var mı veya çözüm önerilerinde bulanabilir misiniz?

NOT: Error log dosyasında bu hataya dair bir rank math eklentisiyle alakalı bir sonuç gördüm. Error Log bu hatayı ayın 1.'den bu yana kaydetmiş, fakat içeriğini ve ne anlattığını anlamadım. Bu hatayı ayın 1.'den bu yana almama rağmen site sağlığı ekranındaki hata son 2-3 gündür mevcut. Ayrıyaten rank math eklentisini devre dışı bıraktığımda da REST APİ hatası devam ediyor.

Rest Api Hatası:

Sunucu dosyalarında sanırım yedeklenmiş .htaccess dosyaları:

fuctions.php dosyasını düzenlemek istediğimde aldığım hata:

Error Log dosyasındaki ayın 1.'den bu yana aldığım hata:

Litespeed tarafındaki autoload sorgular, Giapi eklentisinde üst tarafta bahsetmiştim: