Messi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
G305 mukemmel bir fare. Bu fiyat bandinda alinacak tek urun. Birkac tane satin almistim. Oyun icin gonul rahatligi ile alinabilir. Birkac noktadan bahsetmek istiyorum. Normal pil ile agirligi biraz var. Razer Deathradder bir fare kadar var 100 gram. Ben zamaninda modifiye etmistim. Sarjli lityum AAA kucuk pillerden almistim. 500 vermistim. Birde bu kucuk pilleri buyuk AA pillere donusturebilen plastik bir aparat var. Cinden almistim. Pili plastik aparat icine takiyorsunuz ve fareye takiyorsunuz. Bu pil modifiyesi ile fare 70 gramlara dusuyor. Pc baglamak icin ara kablosu var. Kitapciga goe alici ile fare arasinda 20 cm olmasi gerek. Mesafe fazla ise bir yarim metre usb kablosu ile alicisini uzatabiliyorsunuz. Ben 1 metreden ara kablosuz kullaniyorum bir geckme yasamadim. Farede input lag dedigimiz gecikme yok. Bu harike birsey.

Farede skatezler fena sayilmaz. Lakin tercihe gore ayrica skatez alabilirsiniz. Bu urunun ust kapaginda bir kronik sorun var ama cok onemli degil. Basitce soyle anlatayim. Kapagin altinda ( bas degil alt son tarafinda) )bir plastik cikintisi var ustundede minik sert bir sunger. Bu icine pil taktigimizda pili sikistirmaya yariyor. Zamanla bir gevsemeden dolayi bosluk kaliyor ve fareyi salladiginizda ust kapak sallaniyor. Ben bir sunger ile sorunu hallettim. Cok asiri ciddi birsey degil cozumu var yani.

Kisisel dusuncem hero sensoru ile muhtesem bir urun. Sag yan tuslarina hatala basma sansiniz yok.Harika tasarlamislar. Hem hafifler hem hatala tiklan_miyorlar. Fare dpi ayarlarini yaptiktan sonra programini silsenizde ayarlar hafizaya kaydoluyor ve bir daha uygulamaya ihtiyaciniz olmuyor. Orta topta hic sorun yasamadim cok saglam. Genelde orta fare toplari kronik sorunludur. Ben 10+ seneden fazladir Razer cok fazla fare ve urun kullandim bu farenin orta topuna 10/10 veriyorum. Gevseme tiklamama gibi bir sorun yasamadim. 3000K fare alacagima her turlu bu fareyi tercih ederim. Sensoru cok iyi cunku.

Eger pil modifikasyonlarini yaparsaniz harika olur. Su an bir corepad skatez 10 euro siz 1000 tl civarina bu fareyi aliyorsaniz daha soylenecek ne olabilir ki? Imkaniniz varsa birkac tane alin dursun hem is hem oyun icin muhtesem bir urun.
Hocam razer ile arasında kaldım
Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed RZ01
Razer Viper V3 HyperSpeed RZ01-04910100
Epey e göre razer daha iyi gösteriyor ama bunların da beyaz seçeneği yok o yüzden kararsız kaldım açıkçası