Merhaba! Excel, Excel VBA ve Excel Selenium konusunda deneyimli ve uzman bir profesyonelim. İş süreçlerinizi daha verimli ve etkili hale getirmek için özelleştirilmiş çözümler sunuyorum.
Excel Hizmetleri
- Özelleştirilmiş Excel Çözümleri: İş ihtiyaçlarınıza göre özel Excel dosyaları hazırlıyorum. Veri analizleri, raporlar ve otomatik hesaplamalar için profesyonel çözümler sunuyorum.
- Veri Yönetimi ve Analizi: Büyük veri setlerini işlemek ve analiz etmek için Excel'in güçlü özelliklerinden yararlanarak anlamlı sonuçlar elde edebilirsiniz.
- Şablon ve Formüller: Özel formüller, şablonlar ve veri girişi formları oluşturuyorum.
Örnek: Satış verilerini otomatik olarak analiz eden ve grafiklerle raporlayan bir Excel dosyası hazırlanması.
Excel VBA (Visual Basic for Applications) Hizmetleri
- Otomasyon ve Makrolar: İş süreçlerinizi hızlandırmak için Excel'de özelleştirilmiş makrolar ve otomasyon çözümleri geliştiriyorum.
- Özelleştirilmiş Uygulamalar: İhtiyaçlarınıza göre özel Excel VBA uygulamaları geliştiriyorum. Bu uygulamalar, veri girişinden raporlamaya kadar birçok işlemi otomatikleştirebilir.
- Kullanıcı Formları: Kullanıcı dostu arayüzler oluşturuyorum. Bu sayede veri girişleri ve raporlama işlemleri daha kolay hale gelir.
Örnek: Bir müşteri için, faturaları otomatik olarak oluşturup e-posta ile gönderilen bir Excel VBA makrosu geliştirmesi.
Excel Selenium Hizmetleri
- Web Veri Çekme (Web Scraping): Web sitelerinden veri çekmek için Excel ve Selenium kombinasyonunu kullanarak verilerinizi otomatik olarak topluyorum.
- Otomatik Testler: Web uygulamalarınız için otomatik test senaryoları oluşturarak düzenli kontrol ve hata tespiti sağlıyorum.
- Veri Entegrasyonu: Web verilerini Excele entegre ederek güncel bilgilerle çalışmanızı sağlıyorum.
Örnek: Bir e-ticaret sitesinden ürün verilerini düzenli olarak çekip Excel'e aktaran bir Selenium betiği geliştirmesi.
Neden Ben?
- Deneyim ve Uzmanlık: Excel, VBA ve Selenium konularında yılların deneyimine sahibim.
- Kişiselleştirilmiş Çözümler: Her müşterinin ihtiyacı farklıdır; bu yüzden çözümlerimi tamamen kişiselleştiriyorum.
- Hız ve Güvenilirlik: Projelerinizi zamanında teslim ederim ve en yüksek kaliteyi garanti ederim.
İletişim ve Teklifler
Projelerinizle ilgili detayları konuşmak veya teklifler almak için bana mesaj atabilirsiniz. Her türlü soru ve talep için buradayım!
Whatsapp : +90 539 139 24 11