white35 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
45 yaşındayım daha 1 tane köpek saldırmadı ki her gördüğümü severim. Sizde değişik bir durum var sanırım. Köpeğe sadece sevmek niyeti ile yaklaştığınıza emin misiniz? Neredeyse 6 ayda bir köpek saldırması normal gözükmüyor.
2 tane köpek sahibiyim ve bunlardan biri sokaktan sahiplendiğimiz oldukça vahşi bir köpek ilk 5,6 ay zorla güvenini kazanıp sevmeye başlayabildik Ve dışarıda hiç bir köpeğe yaklaşmıyorum sevmek maksadıyla da olsa. Geceleri tek başıma kulaklığımı takıp müzik dinleyerek gezmeyi severim saldırılar genelde öyle oluyor grup (çete) halinde bir köşede bekliyor oluyorlar onların öte kaldırımında normal bir şekilde gidiyorken havlayıp kovalamaya başlıyorlar kaçmayınca çete büyüyor. Başlı başına bir sorun. Çözümün ne olduğunu bilmiyorum ama bir çözüm bulunmalı. Ve herkes siz veya ben gibi köpeklerden korkmuyor değil. En basitinden ben kışları işe giderken motorla gitmiyorum genelde dolmuş kullanıyorum ve dolmuş hattına g üst geçitte fix her sabah 2 köpek yatıyor direkt üstgeçitin merdiveninde… sen ben korkmayıp yanlarından veya üstlerinden geçebiliriz peki ya korkanlar? hayvan severlik köpekler sokakta kalsın aç sersefil yaşasın demekle olmuyor bakın ben 1 evcil 1 sokak köpeği olmak üzere 2 köpeğe sahibim… Tüm hayvanseverleri de bu şekilde sahiplenmeye davet ediyorum. Zira hayvanseverlik az öncede söylediğim gibi onlarda can bırakın sokakta takılsınlar kendi kafalarına demekle olmaz.

hiç hoş olmayan bir görüntü bırakıyorum buraya kim çocuğunu böyle bir parkta eğlenmeye götürür, gönderir? Hayvanların yeri sokaklar değildir