bi kere söz verilmiş, anlaşma yapılmış adam ona göre belki kredi çekti bişey yaptı o saaten sonra dönmek ayıp olur. nitekim 130 beygir manuel pek tutulan sorulan bi model değil, hatta sadece binicisi alır, 150 beygir dsg olsa bak orada işler değişirdi, bence bu saaten sonra anlaşılmış, parayı nasıl değerlendirirsiniz ona bakın, ben olsam altından kesinlikle uzak dururum, dünya tarihinin ons fiyatı en yüksek seviyesinde şuan potansiyel risk, parayı dolar euro yaparım yinede altına bulaşmam bu saaten sonra, trumpın kazanmasıda kesinleşti gibi bişey kasımda seçimler var ocakta koltukta, seyredin doların roketlenmesini, adam küreselcilerden zerre haz etmiyor açık açıkta söyledi kriptoya taş koymak için elimden geleni yapacağım dedi, nitekim kendisi gelenekselcidir altıncıdır, enflasyon çözümü revülasyon yapacağım paranın değerini yükselticem dedi. bana kalırsa şuan kısa vadede faiz, orta ve uzun vadede dolar euro, altın ve borsa kesinlikle değil içinden kasıtlı geçiliyor sırf faize yönlendirmek için, resmen bedava fiyatlara bile bofa kaçtıysa bi durup düşünmek lazım neden kaçtı neden para stokluyor diye, bunlar benim şahsi görüşlerimdir, yıllardır iş ve piyasa çevremden izlenimlerimdir, finalde herşey sizin kendi tasarrufunuzda, hayırlısı olsun.