Kimse kusura bakmasın ama,
Bilimin, sanatın, tarihin ve bir çok şeyin geriye bırakılıp din ve etnik işimize yarmaayacak bir çok şeyi savunan tarikatlar ve bu tarikatlar aynı zamanda azgınlık sapkınlık peşinde olup benim ülkemde benim paramı benim vergimi yediği sürece, Kürt olduğum için sürekli dışlanılarak haklarımın yenildiği sürece (ki kimse bana çıkıp da eskisi gibi türk kürt ayrımı yok demesin yemin ederim laflarımla döverim), kadınlarımızın ve kızlarımızın hiç bir hayati güvenliğinin sağlanmadığı, hukuk ve adalet sisteminin tamamen para ve çıkar üzerine kurulduğu bu boktan yerde lütfen bana kimse memnuniyetten vs bahsetmesin. 2 satır yazdığım tweet vatan emniyette terör sorgusuna kadar çekecekse beni ben bu vatanda yaşamaktan nefret ederim daha da bir şey diyemem. hacı hoca sakalı uzatıp altında maserati çekebiliyor. o kadar vergi ödeyip o kadar çalışıp altıma bu yaşıma kadar bir araba bile alamadım ki ben bu vatanın evladıyım ve genciyim. burs için devlet kapısını bana kapatır suriyeliye afgana açar. neden mi? ben bir dini inanca sahip değilim ama onlar da din kardeşimizmiş. çok yaşa padişahım o zaman.
Biraz bu konuda bilgi verir misiniz
kimse bana çıkıp da eskisi gibi türk kürt ayrımı yok demesin yemin ederim laflarımla döverim