serkantulekk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dün sabah 11.00’da Dünyagöz hastanesinde Dr. Mustafa Aksoy tarafından lazer göz ameliyatı oldum ve hayatımın sanırım en iyi kararını verdim gözlüklerimden kurtuldum. Ameliyattan 1 saat sonra uyuşturucu damla etkisi bitince yaklaşık 2 saat şiddetli bir göz yanması yaşadım ondan sonra hiçbir yanma acı sorunu yaşamadım. Bu sabah ameliyat sonrası gözüme takılan lensleri doktorum çıkardı ve daha net bir görüş sahibim şuan ufak uzaktaki bulanıklar dışında, bunun da gün geçtikçe düzeleceğini söyledi doktorum, bunun da bilgisini ilerleyen zamanda konuyu editleyerek verebilirim. Şuan gözümde bazen batmalar oluşuyor, ameliyat öncesi, ameliyat sonrası ve bugünkü kontrolümden sonra bu batmaların normal olacağını bana iletmişti o yüzden herhangi bir endişem yok, 2 adet damla kullanıyorum birisi 2 hafta birisini 6 ay kullanacağım, 6 ay boyunca da göz kuruluğu olabileceğini de söyledi doktorum.

Kısacası sanırım hayatımdaki en iyi kararı verdim, doktoruma çok teşekkür ediyorum, gözünü çizdirmek isteyen arkadaşlar varsa diye bu tecrübelerimi altarmak istedim, bundan sonraki süreçte de yaşayacaklarımı belli periyotlarda bu konuda paylaşacağım.
Hocam geçmiş olsun sağ göz 0.70 sol göz 5+ hipermetrop var bende devlet hastanesinde hipermetrop için tedavi olmadığını söylediler lazer ile çözüm oluyor mu bilginiz varmı?