Hocam sizden ricam whatsapp mesajlarini okumaniz. ipinfo.io sitesinden almadna öcne kontrol ettim. 12 adet sunulan isp denilen proxy lern 10 tanesi hostingdi bende yazida da belirttigim gibi 2 tanesini isp görerek aldim. Sonra bi anda google da takildim gmail hesabim kapandi deyince arastirinca detaylari ögrendim. Simdi whatsapp mesajinda yazdigim 2 adet isp diye aldigim proxy leri kendiniz sorgulatirsaniz onlarinda hosting e dönüstügünü görebilrisiniz. 6 AYLIK RESIDENTIAL PROXY parasi ödedim ben. Adam kalkmis bana onlar Hosting e dönüsmüs olabilir diyor. Allah askina söyleyin ben 6 aylik Residential Proxy parasi ödeyip sadece 25 gün sonra tüm proxy ler patliyorsa ve 2 tane isp görünenler bile simdi hosting e dönüsmüsse ben sansima küsiyim deyip gitmelimiyim?
Hosting proxy almak istesem ödedigim paranin yarisini ödeyip alirim zaten. Lütfen sizden ricam mesajlari okuyun ve kontrolleri yapin ne demek istedigimi anlayacaksiniz.
@
karakoyun; resimdeki değişikliğin sebebi nedir tam olarak? bu sizin gerçekleştirdiğiniz bir işlem mi yoksa aracılık durumu mu mevcut?
@gokhanmeister; başta yaptığınız sorguya ait bir ekran görüntüsü mevcut mu?