Cwp kur daha iyi optimizasyonu olan yok
Teşekkür ediyorum hocam, bir araştırayım.
Optimizasyon tam olarak yapılandırılmadıysa isterseniz dedicated sunucu kullanın hiçbirşey değişmez.
Wordpress in kendi hostinglerini kullanabilirsiniz.
Hem öğrenip hem yapmaya çalışıyorum, optimizasyonu tam olmamış olabilir. Olmadı profesyonel bir yardım alacağım.
Hocam bazı eklentiler wordpress'in kanayan yarası resmen. Örneğin contact form 7, google eklentileri vb. Bir çok eklentinin yapacağı işi eklentisiz de çözmek mümkün. Önce vazgeçebileceğiniz kadar eklentiden vazgeçmelisiniz. Ayrıca daha önceki yükleyip kaldırdığınız eklentiler de wp_options tablosuna veri ekleyebiliyor, mutlaka orada kullanılmayan verilerin temizlenmesi gerekiyor. Wordpress'in açılışta o verilerin hazırlanıp hazırlanmayacağı bilgisi en sağdaki sütunda belirtilmekte.
Hiç bir optimize sorunu olmayan bir vps'de kanser olan 6-7k sipariş bulunduran bir woocommerce siteyi fiziksel sunucuya taşıdıktan sonra admin panelin içi bile önbellekliymiş gibi oldu. Fiziksel sunucu şart.
Ek olarak FatBotter ürünümüzde WooCommerce sitenizi api ile bağlayıp bizim panelimizden ürün yüklemesi yapabiliyorsunuz. Şu anda sadece basit ürün yüklenebiliyor ancak varyantlı ürünü de çok yakında ekleyeceğiz.
Şu eklentiler konusunda doğru söylediniz hocam, o da olsun buda olsun derken bir sürü eklendi yükleyip kaldırdım. Tekrar bir başına oturup hem mevcut eklentileri elemek hemde eski eklentilerden kalıntı varsa temizlemek lazım. Teşekkür ediyorum.