Sinyor_Ridak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar.

Pazartesi şubeye gitmemenizi öneririm.
Sistemi şöyle anlatayım kabaca, her ay x bir bedel yatırıyorsunuz, kuraya giriyorsunuz belki onbinlerce insan arasından bir miktar çekiliş yapıyorlar, size denk gelme ihtimalini kendiniz hesaplayın, denk gelene kadar yatırım yapmaya devam ediyorsunuz, eğer olurda maddi olarak terste kalma durumunuz olur, bir süre para veremezseniz sistemden atılıyorsunuz ve o ana kadar olan tüm yatırımlarınız adamlarda kalıyor, size verilmiyor, sil baştan sıfırdan başlamanız gerekecek, size önerim bunlara hiç bulaşmayın gidin kendi çapınızda yatırımlar yapın, geri dönüşe göre alacağınızı alın, en azından para sizin kontrolünüzde olur.

Sevgiler.

yanlış bilgi veriyorsunuz ödeme güçlüğü çektiğiniz de ve bunu söylediğiniz de taksit ödemenizi durduruyorlar sadece ödeme yapmadığınız ay kadar teslimat uzuyor. Sistemden çıkmak istediğiniz zaman hizmet ücreti dışında ödediğiniz taksitleri hesabınıza kesintisiz yatırıyorlar.

ben eminevime girdim sonra çıktım benim ödediğim hizmet bedelinin bile yarısını geri iade ettiler. Fuzulevden de bu hafta ev alıyoruz