AprilSoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@karakoyun;

şuanki durum aramız da geçen ticaret değil, müşteriniz IPv4 Residential Proxy nin Residential cikmadığını belirtmekte müşterinizin mağduriyetini nasıl gidereceksiniz.

2. bu konulara hakimseniz, şuan için türkiyede bir şirketiniz yoksa satış yapamassınız yada dediğim gibi kurumsal plus üyeliği almanız gerekmekte.

türkiye için şirket açılışını ne zaman yapmayı planlıyorsunuz ?
Hocam sizden ricam whatsapp mesajlarini okumaniz. ipinfo.io sitesinden almadna öcne kontrol ettim. 12 adet sunulan isp denilen proxy lern 10 tanesi hostingdi bende yazida da belirttigim gibi 2 tanesini isp görerek aldim. Sonra bi anda google da takildim gmail hesabim kapandi deyince arastirinca detaylari ögrendim. Simdi whatsapp mesajinda yazdigim 2 adet isp diye aldigim proxy leri kendiniz sorgulatirsaniz onlarinda hosting e dönüstügünü görebilrisiniz. 6 AYLIK RESIDENTIAL PROXY parasi ödedim ben. Adam kalkmis bana onlar Hosting e dönüsmüs olabilir diyor. Allah askina söyleyin ben 6 aylik Residential Proxy parasi ödeyip sadece 25 gün sonra tüm proxy ler patliyorsa ve 2 tane isp görünenler bile simdi hosting e dönüsmüsse ben sansima küsiyim deyip gitmelimiyim?

Hosting proxy almak istesem ödedigim paranin yarisini ödeyip alirim zaten. Lütfen sizden ricam mesajlari okuyun ve kontrolleri yapin ne demek istedigimi anlayacaksiniz.