TurkMet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siz kitabınızdaki çelişkileri çözdünüz mü?
Google aramasından bu çelişkilere gözatın, sonra alın elinize kitabı bakın bakalım çelişki dedikleri şeyler safsata mı gerçekten çelişki mi?
Bu çelişkileri anlatmak için odalar dolusu kitap yazdılar, o kitaplarda da bu çelişkiler yokedilmiş mi? Yoksa uydurma olaylarla sizin gibileri bu çelişkilerin çelişki olmadığını, bir olay üzerine indirildiğine, o yüzden bir ayetin diğer ayeti geçersiz kılmasının bu nedenle olduğuna inandırmaya mı çalışıyorlar.

Sizler gerçeklere değil arap masallarına inanmayı seçtiğiniz için, gerçekler size masal geliyor...
senin hangi masallara inandığın beni ilgilendirmiyor.beni arap masalları da ilgilendirmiyor. hakikatler ilgilendiriyor
ciddiye alıp yazdığın mesajı okudum ama tek yaptığın atış serbest diyip cümle uydurman.
yüzyıllardır baba oryantalistler bile Kuran da tek hata bulamadı,acziyetlerini itiraf ettiler. anca turan dursun gibiler ayeti kes biç sonra bir şeyler uydur metoduyla Kuran da hata bulduğunu iddia etti.
sana kitap okumanı öneririm. ama senin gibi boş sallayıp kendini haklı zanneden çok malesef
tabi anlayabileceğin konusunda olumlu düşüncem yok
arap masallarına inanmayı seçtiğimi söyleyen artniyetli birinin gerçeğin peşinde olduğunu sanmam
o yüzden engelleyip geçiyorum,kafam rahat ediyor.