Nerde ya bu satıcılar tecavüzcüler söyle haber verelim polise. Tecavüzcüleri, satıcıları yolda görürsem onlara da tepki veririm. Adaleti sağlama görevi bana verilmedi. Polise verilmiş eğer veriyorlarsa bana silah ve vurma yetkisi ben vururum sen merak etme. Ayrıca onlar yakalanınca içeri atmıyorlar mı! Onları salan kim! Bana bu kadar tepki vereceğine onlara tepki ver. Ülkede binlerce sorun var. Ekonomik olarak adalet olarak. Bu kişilere ben bir kere bile oy vermedim ve savunmadım. Ülkesini savunmak için tepki verenlerin çoğu içeride ben savunmaya çalışsam sen ne yapacaksın buradan yorum mu yazacaksın yine millete. Ülkede binlerce sorun var. En basitini bile çözemiyorsak ne yapacaz anlamadım. Yolda çukur var desek yoldaki çukuru düşüneceğine mülteci sorununu düşün diyeceksiniz. Mültecileri ben mi göndereceğim. Köpek sorununu ben mi çözeceğim tek başıma. Ne hassas ne düşünceliymişsiniz ya helal olsun.
Selam olsun,
Adalet bakanlığının sitesine girip, millet meclisinin araştırma komisyon raporlarını okumanız lazım. Bunlar hep var orada.
Elbette siz çözmeyeceksiniz ama köpek öldürmek için değil çocuk istismarcılarını, tecavüzcülerini temizleme önceliğiniz olabilir değil mi?
Çocukşar gelin ediliyor, tecavüze uğruyor biz sokak köpeklerini konuşuyoruz.
Samimi soruyorum akıllıca geliyor mu size?