Merhabalar her gün düzenli içerik girdiğim 1 haftalık 6 adet Wordpress blog sitem var. R10 daki bütün seo paketlerine baktım çoğu anahtar kelime bazlı çalışıyor.
Bütçem çok yok. Anahtar kelimelerden ziyade siteler hızlı index alsın ve konu başlıklarına göre ilk 15 sıralamada çıksın istiyorum.
Makale başlıklarını niş olarak araştırıp seçiyorum. Şu an hiç seo yapmadan bile 6 sitede yaklaşık totalde 30 makalem ilk 15 de bazıları 5-7 makale içi seo anahtar kelimelerinde. 1 haftalık siteler olmasına rağmen tamamen organik seo yapılmadan 10-20 arası hit geliyor. Bütün makaleler Rank Math seo puanı 80+ olarak düzenliyorum. Her url yi googleden dizine eklenip eklenmediğini kontrol edip manuel olarak eklenmesini talep ediyorum. Malum siteler yeni olduğu için index hızı düşük.

belki 2 sitede anahtar kelime olarak çalışılabilir. Profesyonel olarak yardımcı olup beni yönlendirebilecek birini arıyorum.

Not: Seo konusunu pek bilmiyorum yukarıda yanlış anlatım da yapmış olabilirim. Sadece 1 haftadır gözlemlediğim olayları ve istediğim şeyi anlatmaya çalıştım.

Herkese iyi çalışmalar diliyorum.