Kesinlikle katıldığım bir durum, konu.

Aracım ufak bir arıza yapıyor, sanayiye gidiyorum fakat herhangi bir dükkana girmeye korkuyorum. Masrafın ne kadar tutacağını söylemeden işe başlayan andavallar bile var.

Oto sanayilerde bu tarz işlerle çok karşılaştım herkes birbirini öpme derdinde kısacası. Bu olayları yaşadıktan sonra arabanın sibop kapağı bile düşse yetkili servisine götürüyorum en azından fiyat listesinde olan fiyattan hizmet görüyorum. Parçanın fiyatını gitmeden öğrenebiliyorum. Adamlar giyinişine, ayakkabına, tipine, arabanın modeline bakıp fiyat değiştirmiyor.

Tüm esnafı kötüleme diyenlerede artık saygı duymuyorum, bir insan hiç mi akıllı / adil bir esnafa denk gelmez. Ben gelmedim. Tersini düşünenlerinde artık yalan söylediğini düşünmeye başladım.