Hocam kusura bakma hakkında çok fazla bilgi ve fikir sahibi değilim ancak yazdığını okuyup kafamda bir şeyler kurdum. Yaptığınız şey yürümeyi daha tam kavrayamadan merdivenleri 6 şar 7 şer atlamaya çalışmak.
Belki ciddiye almazsınız beni ama biraz kaç şey yazıp size tavsiye vermek istiyorum.
Zor durumdayım, para temelli aceleci olunca ne kadar nakit - reklam yatırımıyla da olsa 10 sene de olsa bu iş tutmaz.
Herkesin yapabileceği bir katagoride de bu iş tutmaz, 1 sene yerine 10 sene alır belki.
Aile gibi sorumluluklarda gerçekten insanı çok zorlayabilir, engelleyebilir. (sadece başlangıç kısmı için konuşuyorum)
Eğer oyun sektöründe ısrarcıysanız, oyun yeteneğinizi değil. Eğlence yeteneğinizi törpüleyin. Kitle kendisi oyun oynayabiliyor, yada şu devirde mobil başta olmak üzere çoğu oyun çok açıklayıcı olduğundan kendide çözebiliyor. Bu oyun videolarını izlemenin tek derdi eğlence... Benim yapamadığım gibi beni eğlendirsin, yalnız evde yaşayan biriyim bana abi gibi olsun sesini duyunca mutlu olabileyim diye izliyorlar.
Ve böyle bir kitleye hitap etmek hem çok zor hemde çok kolay.
Eğer yapacağım diye ısrar ediyorsanız, biraz sosyal çevre - iletişim, şaka, insanları anlama gibi yeteneklerinizi geliştirin. Hatta gerekirse 15-20 yaşında gençlerle takılın, arkadaşlık kurun. Ben yapmıştım bunu. Bir de online bile olsa bir şan eğitimi alın ve kitlenizi çözmeyle bu işe tekrar başlayın. Kamera karşısında insanları eğlendirebiliyor, hikayeler anlatıp boş durmadan akıcı bir yayın yapabiliyorsanız isterseniz 40 - 50 yıllık tetris gibi oyunları oynayın, çok gelişebilirsiniz.
Sadece şunun altını çiziyorum kendi kanalımda bile, kitleyi çöz, kitlenin ne istediğini öğren (dinle, yorumlarını oku) onları anla gerisi video yapma yeteneğine kalıyor.
sonuna kadar katılıyor ve dikkate alıyorum ama bunu düzenli bir şekilde nasıl yapacağım bilmiyorum o kemik kitleyi bir türlü yaratamadım