Bu cevap, konu sahibi tarafından kabul edilebilir bir cevap olarak işaretlendi.
Hocam siz de meslektaşımızsınız sanırım. Olay şu Telegram yeni güncelleme ile mail kayıt sistemi başlattı yani yeni hesap açarken mailinize kod geliyor sonra SMS alıyorsunuz ki bu süper oldu çünkü telegram dan çıkış yaparsanız sonra istediğiniz cihazdan kod isteyince kod SMS değil maile düşüyor böylece sanki numaraya sahipmişsiniz gibi oluyor.
Bu yazıyı herkes faydalansın diye yazıyorum.
5sim veya smsactive fark etmez
Amerika, Canada, Meksika, Vietnam, Ghana, Angola gibi ülkelerden uzak durun çünkü bunlar en kısa sürede ban yiyen sanal numaralardır.
5sim için
Ucuzluk arıyorsanız Philiphines var biraz deneyerek 2 3 denemede 1 numara alabilirsiniz.
Kalite istiyorsanız İngiltere alın İngiltere her zaman bingodur bir şekilde onaylar.
Smsactive için ise south Afrika'nın %90 lık onaylama oranı vardı ama geçen gün bişi olmuş bir anda hesaplar spamlandı yani yeni açacağınız hesapların spamı açılmaz. Burada da bingo İngiltere, Rusya vb ülkeleri alabilirsiniz.
Benim diyeceklerim bu kadar bu bilgileri elde edebilmek için yüzlerce rica zarar ettim siz de zarar etmeyin.
(Çok önemli bir husus var ki bu bilgiler günceldir ancak ileride ne olacağını kestirmek çok zor yeni stokta gelen numaralara göre sürekli değişiyor en akıllıcası sürekli kontrol etmek tek bir servise bağlı kalmayın)