Ben takıldığına yada gömrükte olduğuna inanmıyorum. Kargo yola çıkmamıştır, büyük ihtimal aldığımız ürünleri halen TEDARİK edemedikleri için. müşteri hey heylenmesin diye sisteme uçaktadır, hazırlanıyor, yoldadır gibi bilgiler giriyorlar.
İYİ OKUYUN
Bakınız ben 31 ürün sipariş verdim, 1 hafta bekledim hiç hareket yok hazırlanıyorda kaldı siparişim. Kalktım temu müşteri hizmetleri ile görüştüm, dedim arkadaş ürünlerin ücretini ödedik neden göndermiyorsunuz? Bana dediler ki 1 tane ürününüz ön sipariş o yüzden aksaya bilir. Dedim o ön siparişi değişelim veya o kalsın digerlerini gönderin falan filan derken memnuniyetsizligimi kendilerine ilettim, aradan 2 saat geçti ve kargoyu ikiye bölmüşler o ÖN SİPARİŞ olan ürünü kargolamışlar. Diger paket 4 gün sonra kargolandı. 4 gün sonra kargolanan paket bugün elime ulaştı ama ne hikmetse ilk gönderdikleri kargo halen uçakta 😁
Demem o ki aslında o ilk kargoyu hiç yollamadılar sadece benim gazımı almak için sisteme hazırlandı, uçaga bindi, uçak yolda, uçak indi diye bilgi girdiler. Aldığım ürünlerin içinde ön sipariş varmış ve halen tedarik edemediler büyük ihtimal.
Bu kadar büyük bir platformun bunu yapacağını ben pek düşünmüyorum hocam 🤔