rekabet kurumu ile spamın ne alakası var pardon?
Bugün sen bir site açsan her alandan içerik girsen rekabet kurulu sana niye karışsın? sen resmi haber kanalımısın ? hayır.
Neye göre kime göre?
Ek olarak google onedio'nun fişini çekti geçen ay.
Dediğimi anlamadınız madem hocam tek tek anlatayım çoğu kişide bilgilenmiş olur.
Google otoriter bir site değil mi ? İsterse arama motorundan konuyla ilgili makaleleri kendi bünyesinde bulunan subdomain olan Docs ön eki üzerinden paylasim yapabilir demi ?
10 kişilik ekip tutar bunlar gece gündüz makale yazar domain Google uzantisinida taşıdığı için ilk sırada çıkar, ikinci sirayada yapay zekadan ürettiği içerikleri sunar bunların hepsi göreceli bir kavramdır.
Onedioya gelirsek milyonluk yatırım almıştı duydunuz duymadınız bilmiyorum, bu site o paraya o dönemde kim bilir ne kadar yatırım yapmıştır? Aldıkları backlink, ise aldıkları personel kelimesi 50 kuruştan 1 liradan aldıkları makaleler, bu site gün geçtikte dahada otoriter olmaya başladı bu site program indirmeden, magazin,haber,arkeoloji,bilim,ilim,kültür,sanat,We bmaster,Bitcoin,spor,yabanci dil binlerce sayamiyacagim kategoriden yayın yapıyor o zaman başka sitelere ne gerek var?
Bu tekel siteler Yeniçağ,haber7,webtekno, gibi onlarca site her içerikten paylaşım yapsa diğer sitelere ne gerek var ? Allah aşkına en basitinden haber7deki haber harici yapılan paylaşımların hepsi hazır alınmış yada ceviri yapılmış makaleler bu insanlar senin arastirdigin konu hakkında doğru bilgiyi nasıl sağlayabilir? Ama googlede ilk sırada olduğu için otoriterinden ötürü sen hemen o sayfayı ziyaret edip yanlış bilgiye ulaşmış oluyorsun,
Rekabet kurumu tekeli bozmak için vardır, Android işletim sistemi googlenin bir ürünü diye biliyorum, hazır olarak mesela Chrome tarayıcı yüklü geliyor, o zaman diğer tarayıcılara ne gerek var ?
Rekabet kurumu burada mudahele etmeliki Rekabet oluşsun, kalite artsın, çeşitlilik çoğalsın, git webteknonun Twitter hesabına bak teknoloji hariç hersey paylaşılıyor 😂
Kafanızı şaşırdım kusura kalmayın ama bugün bilr Türkiye lokasyonunda 10 tane Webmaster forumu var hepsinin kendisine ait kitlesi var ama tüm Webmaster formlarının arasında en iyi olanı r10 olduğu için buradayız, peki r10 bilmiyormu davetiye sistemini kaldırıp diğer forumları yerle bir etmeyi ? Neden yapmıyor? Çünkü coklukla değil kalitesiyle tekelleşmek istiyor, burası sıradan bir yer olmadığı için herkes davetiye kapısında iceriye girmek icin bekliyor.r10 forumda webmasterle alakasız 5-10 tane Kategori açsa yazılan konular Anasayfadaki son yazilar pluginine düşmese kitleyi sadece googleden çekse yazacağı her konuda ilk sıraya rahat oturur, kitlesini 10 kat daha artırsa yapamazmi? Tabiki yapar ama kalitesinden ödün verir.
O YUZDEN TEKELLEŞMEYE HAYIR