VORTBAN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Son 2 aydır sürekli ayrı ayrı konularda kavgalar ediyorduk. Haklı konuşmam gerekiyorsa kız beni gerçekten seviyordu, bende ona boş değildim. Kız sosyal medya fenomeniydi ilk başlarda benim içim sorun oluşturmasa da, sonradan iş ciddiyete bindiğinde kızın sosyal medya kullanması beni incitiyordu. Yani çok kıskanıyordum. Herkesin kişisel hayatına saygım var. Kendi fikirlerimi bölüştüm sosyal medya kullanmamasını kendi rızasıyla istedim ama kız buna karşı çıktı. Ben sosyal medyaya devam edeceğim hiç bir zaman kapatmayacağını söyledi. Bu da benim zoruma gidiyordu sürekli kargaşa içerisindeydik. Ben bu şekilde ilişki istemediğim için sonlandırma kararı aldım. Ama kendi içimde boşluk oluştu. Kız bana sen benim vazgeçilmezimsin diyordu ve bu gün elinde çiçeklerle story atmış belli ki birileri almış ve hediye göndermiş. Ama şimdi düşünüyorum ki eğer o şekilde mutluysa olsun. Kız benim için çok mücadile verdi ve benimle evlenmek istiyordu. Açıkçası ben tam güvenmediğim için her zaman erteliyordum. 1 yıldır sevgiliydik ve 5 ülke gezdik çok güzel zamanlar geçirdk. Size göre bu kararı vermem her ikimiz içinde doğru mu ? Kız da artık mücadile vermekten yorulmuş ve sıkılmıştı her defasında bitirip giden taraf bendim.
6-8 ay içinde büyük ihtimalle tamamen unutacaksın, ancak bu kişi aklına zaman zaman gelecek. Özlem duygusu ise eskisi kadar yoğun olmayacak. Geçmişte birçok ilişkim oldu, fakat şu an İslami bir yaşam tarzını benimsediğim için bu tür ilişkileri tercih etmiyorum. Sana tek tavsiyem, o kadına asla geri dönmemen olur. Çünkü kendi özsaygını kaybedersin. Ayrılan sensin ve kıza bir şey yapmasını söylemişsin, fakat o seni dinlememiş. Kendi adına en doğru kararı vermişsin.