@karakoyun;
şuanki durum aramız da geçen ticaret değil, müşteriniz IPv4 Residential Proxy nin Residential cikmadığını belirtmekte müşterinizin mağduriyetini nasıl gidereceksiniz.
2. bu konulara hakimseniz, şuan için türkiyede bir şirketiniz yoksa satış yapamassınız yada dediğim gibi kurumsal plus üyeliği almanız gerekmekte.
türkiye için şirket açılışını ne zaman yapmayı planlıyorsunuz ?
1. konu " IPv4 Residential Proxy nin Residential cikmadığını belirtmekte müşterinizin mağduriyetin " bu kısımda teslimiyette 12 adet subnet önerildi ve kendisi seçti dediğim gibi bazı İSP olarak işaretlenen proxyler ip'ler bir süre sonra hosting olarak değişebilir. Bu türkcell gibi durumlarda yaşadığımız şeyler. teslim edildiğinde ve tamamen asn olarak kontrol edildiğinde internet sağlayıcı olarak bulunmaktadır. Müşterimizin madur olarak inandığı şey, aldığı ip'nin sağlayıcısının sitesinde ip satıyor olması.
Yine dediğim gibi "https://turktelekomint.com/portfolio/ip-transit/" burada bulunan konu gibi Türktelekom da ipv4 yada ipv6 ı subnet olarak satıyor bu şey anlamına gelmemektedir. bu firma ip satıyor o yüzden residential değil hosting anlamına gelmemektedir.
2. Konu Zaten Premium Tag'ım vardı dediğim gibi 15-20 günlük bir periyot içerisinde süresi bitti ve Türkiye Şirket işlerim ortalama 5-10 Gün içerisinde tamamlanacaktır.
Dipnot ! aramızda geçen ticaretin konu ile alakasız olduğunu sadece Benim Ticaret kültürümü bildiğinizi ve yargıda bunun bir payı olmasının gerektiğini düşündüğümden belirttim.
-----En baştan başlarsak.
6 aylık alım için müşteri bizi çok ama çok fazla mesajlar atarak ısrarlar üzerine bu ticareti istedi.