Cycl0ne adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çözüm belli, hepsinin itlaf edilmesi.

Kuş gribi çıkıyor tüm tavuklar itlaf ediliyor (İtlaf edilirken kimsenin sesi çıkmadı bir tane konu burada gördüğümü hatırlamıyorum)
Eve giren hatta bahçedeki fareler kapanla öldürülüyor.
Karıncalar ilaçlanıyor.

E köpekler de öldürülsün bir zahmet, tamam anlıyorum onlar sizin ilahınız ama yapacak bir şey yok.

Sokaktaki güvercinler en fazla arabanın üstüne kaka yapıyor, kediler en fazla mart ayında bağırarak rahatsız ediyor insanları.

Sokakta 42 dişiyle canlı cansız herkese hırlayan, saldıran ve öldüren canlıya başka ne yapılacak?

Vicdanınızı rahatlatmak için yemek artığınızla sokağı kirleterek onlara iyilik mi yaptığınızı sanıyorsunuz?

Hastalıktan hepsi kıvranıyor, yaz kış dışarıda yatıp kalkıyorlar, bir gün aç bir gün toklar.

Ama o önemli değil, haftada 1 kez yaptığınız aktivite yüzünden yitip vefat eden canlarımıza rakam gözüyle bakıyorsunuz. O canlar sizden olmadığı için.

Benim vicdanım rahat sizinle savaştığım için, yitip giden canlar ailemden akrabalarımdan birileri olmamasına rağmen onların acısını yüreğimde hissediyorum.

Mehmet özeri düşünüyorum, mahra melin pınarı düşünüyorum, tunahan yılmazın çektiği acıları düşünüyorum.

Yine de sizler üzülmeyin bu yeni çıkacak yasa ile hiç bir köpek itlaf edilmeyecek. Boş bir yasa çıkıyor.

Rahat ve huzurlu olabilirsiniz. Kuduz ilahlarınıza bir şey olmayacak.

o küçük kendi çapınla laf soktuğunumu sanıyorsun '' tamam anlıyorum onlar sizin ilahınız ama yapacak bir şey yok. ''
16 yıllık üyesin belliki yaşın 30 üstü. yaşına başına karakterine yakışıyor mu şu yaptığın yorum ?
bak bakim senden başka hakaret içeren yorum yapan var mı ?
muhattap olmaya değmez. engellendin.