Merhabalar.
Kafam patlamak üzere sinir stres aldı başını gidiyor ha bu arada PSİKOLEJİ diye birşey kalmadı.
19 gündür hastanedeyiz eski açtığım konulardan arkadaşlar bilir ALLAH razı olsun hepsinden değerli yorumları için.
Kalp kapakçığı ve aurt kapakçığı ameliyatı oldu eşim 37 yaşında henüz...
Ameliyat güzel geçti fakat ameliyat sonrası serüven yemek yememe ateş basma ağrılar sızılar vücudunun her yerinde delikler morluklar.
Ulan az kaldı sabret diyorum.
Her allahın günü sadece 2 saat uyku oda parça parça çünkü hanımın üzerinde bağlı bir çok şey var lavobaya giderken onları taşıyorum.
Yürümesi lazım onları tutuyorum.
Ya bitti dedik tüm aletleri çıkardılar artık rahat yürüyor gidiyor geziyor.
2 gün önce doktorumuz geldi taburcusunuz dedi cuma günü.
Bugün sabah çıkış evraklarını aldık imzaladık herşey tamam bitti çok şükür evimize gidiyoruz dedik
Hanım yataktan bir kalktı sanki kızı buz kütlesinin içine koymuşuz o derece titriyor dişleri bir birine vurmalar.
Doktorumuza yazdım ameliyatı giriyormuş o esnada ALLAH razı olsun koşa koşa geldi.
Eşimi yine makinalara bağlayıp yoğun bakıma aldılar acil bir şekilde ANJU yaptılar ben sizi arayacağım demişti.
Aradı doktorumuz yanına gittik herşey normal hiç bir problem yok damarları normal KALP normal.
Normal olmayan tek bir şey var.
DOKTORUN haberi olmadan extra 1 ilaç verilmiş hanıma doj baya yüksek KALP RİTİM ilacı o ilaç çok ağır gelmiş.
Kötüleşmiş.
Yani diyeceğim şu kafayı yemek üzereyim eve geldim az önce günlerdir uykusuzum dedim bir kaç saat uyurum giderim ANNEM yanında.
Yok oda olmadı uyuyamadım kafam orada.
Ya bu acıyı çekmek yerine ölmeyi isterim biliyormusunuz şuan size yazıyorum belki bunu öyle bir konu gibi okuyup geçecek veyahut ALLAH sabır versin geçmiş olsun dileklerinizi göreceğim.
Ama gelin görün ki hanımı o halde gördükçe ben bitiyorum.
Ne diyeceğimi bilemiyorum affınıza sığınıyorum.
ALLAHA EMANET OLUN