AprilSoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@karakoyun;

şimdi hatırladım;

kıbrısta ki işletmenize ait bilgileriniz gerekli yani kıbrısta ki şirketiniz

ayrıca türkiye'de şirketiniz yoksa r10'da satış yapabilmeniz için kurumsal plus üyeliğiniz olmak zorunda.

yani sadece yurtdışın da şirketinizin olması r10'aktif ticaret yapabileceğiniz anlamına gelmez,aynı zaman da kurumsal plus üyeliğiniz de olmalı.

Bu konulara hakimim zaten 6 aylık R10 premium tag üyeliğini almıştım ve yeniletme süreci için Türkiye'ye işlerimi tamamen taşımayı planladığımdan dolayı Dubai ve Kıbrısda bulunan firmalarımdan ayrı olarak Türkiye'ye Proxy - Ajans firması üzerine Şirket olarak başvurularımızı neredeyse tamamlamış durumdayız, Yakın zamanda Türkiye içerisi içinde Ticaret ve Vergi Levhası gibi problemler kalmayacaktır. R10 loglarıma bakarsanız 1 ay'a yakındır Aktifliğim azalma sebebim'de tamamen bu işler üzerine uğraşmam temellidir.

Sizlerle olan ticaretimizi ve konuşmamızı buraya taşımak istemiyorum lakin benim Ticaret ahlakımı azıcık dahi hatırlıyor iseniz "Satış hakları size ait olan bir scripti" ücretsiz elimde olmasına rağmen tekrar sizden satın alıp sizlerden 1 yıla yakın sunucu hizmeti almıştım. Türkiye üzerine yaptığım proxy hizmetlerimiz'de ortada Bir çok alanda Yurt dışında çok daha büyük bütçelerle elde edilebilecek sistemleri Türkiye'ye uygun fiyatla getirmeyi hedeflemekteyim.