1) 1 haftalik deneme yapmadim. 1 haftalik satin alma yaptim. 1 hafta icinde bir sorun görmedigim icin aslinda sahte olan gercek residential olmayan bir isp aldigimi farketmedim.
2) bana attiginiz subnetleri adminler isterse paylasabilirim. ISP diye attigi 12 adet subnet in sadece 2 tanesi ISP görünüyordu. Yani 10 tanesi zaten ISP diye atilmis Hosting subnet ler di. Yani hic bakmasam ISP diye hosting subneti bana "satacaktiniz". ISP görünümlü ama aslinda bir hosting firmasinin ürettigi proxy leri ilk aldigim gibi orjinal diye düsünüerek orjinal parasi ödeyerek aldim.
3) Sizin deidginiz gibi 25 gün olsun derken hala yalan söylüyorsun. 1,5 ay di da bana kiyak mi geciyorsun? 25 gün sonra yazdim diyorum. öyle olsun ne demek? Saygisizca davranma lütfen.
Ben durumu acikladim adminlerin aciklamami istedigi yer varsa aciklik getirebilirim. Sizinle birebir muhattap olarak 3 hafta sorunu cözmeye calistim. Zaten cözemedigim icin konuyu buraya tasidim.
@ServerPark; ve
@AprilSoft; sizin talebinize göre kanitlarla birlikte her konuyu aciklayabilir sorulari cevaplayabilirim. Beklemedeyim.
Tesekkürler
ISP Proxy olarak hosting subnetler diyorsunuz lakin anlaşılmayan bir konu var ( Sizlere ilettiğimiz bazı subnetleri ek olarak bildiriyorum)
89.19.33.xx
31.204.3.xx
89.19.32.xx
213.209.140.xx(örneğin bu ip artık hosting olarak gözüküyor değil mi ?) asn adresi ve İSP değerlerine baktığımız da normal'de bir internet sağlayıcısı olduğunu görüyoruz lakin subnet artık kullanım durumundan dolayı (Broadband/Cable/Fiber/Mobile) olarak gözükmemektedir. Yani İSP kısmını nasıl hayal ediyorsunuz bilmiyorum ama Türktelekom, Türkcell gibi ip'leri de elde etmek için Türktelekoma ait olan sunucu sizin tabiriniz ile HOSTİNG olarak satın alınması gerekmektedir. Sunucu veyahut Hosting olmadan İSP etiketli ip adresi ve dolaylı yoldan İSP Proxy elde edilemez.
Sizin Düşünceniz ile ilerlersek :
https://turktelekombulut.com/ [ Türktelekom İSP Proxy Satanlar yalancıdır insanları kandırıyordur ?]
https://turkcellbulut.com/product-de...l-Veri-Merkezi [Türkcell İSP ip satanlar yalancıdır HOSTİNG İP SATIYORLAR AMA İSP DİYORLAR ? ]
VODOFONE (link uzundu) [Vodofone İP adresini İSP diye satanlar dediğiniz gibi yalan söylüyor sanırım]
bunun açıklamayla sonu bitmez hocam sizler İSP ip'i nasıl proxy olduğunu düşünüyorsunuz bilmiyorum ama illa bir sunucu illa bir subnet olacak bu subneti sağlayan firma'ya göre İSP yani (Broadband) tagı alırlar.