Ödeme konusunda üzmeyeceğimin meali, tazminat ve tüm haklarını asgari ücret üzerinden hesaplayıp öyle vereceğiz demek, bir şekilde muhasebede tanıdığınız var ise elden aldığınız ödemelerin fişlerine ulaşıp fotokopilerini almaya bakın, sonrada ihbar alıp ayrılın, size faydası olmayacak yere niye sizin faydanız olsun, birde yapabiliyorsanız şirket bilgilerini gizleyerek reklam dönüşümlerini gösteren görseller alın size sonraki işleriniz için referans olsun, patron ile aranızı bozmadan öncede gidip referans mektubu isteyin, reklam bütçesini optimize ettiğinizi aylık 150 binden fazla kazanç sağladığınızı gibi. Ve birdaha asla kendi işiniz değil ise böyle fedakarlıklar yapmayın çünkü ilk kapı önüne koyulan çalışan olur, onca yaptığınız iyiliğe rağmen, ve sakın yeni ajans ile anlaşıldığı zaman gel reklamları düzgün yapıyorlar mı görseller iyi mi diye bakmanızı isterler ise kabul etmeyin. Zaten anlattığınız gibi başarılı iş çıkarıyorsanız başka işe girmenize gerek olduğunu da sanmıyorum, freelancer olarak yeterince iş bulup kendi işini yapabilirsiniz.
Muhasebe ile aramız iyi ama tabi onlar da işverene danışmadan fotokopi almama müsaade ederler mi bilmiyorum. Delil olması açısından almaya çalışacağım. Şahsi olarak hiç problem yaşamadık beni sevdiklerini düşünüyorum. Referans olmak açısından sonuna kadar referans olacaklarını da ilettiler. Referans mektubu çok mantıklı geldi. Teşekkür ederim muhakkak isteyeceğim. Ağustos ayını çalışmama gerek yok sanırım. ay gitsem de gitmesem de aynı parayı alacağım diye düşünüyorum. Bu ayı doldurup çıkarmalarını talep edeceğim. Zaten bana seçenek olarak öyle sundular. Asla ajansı kontrol edecek şekilde bir yardımda bulunmayacağım tabi.