Hoşgeldiniz iyi forumlar diliyorum
Hoş geldin hocam
hoşbulduk arkadaşlar valla çok mutlu oldum. arada r10a bakıyodum kimseden ses yoktu noldu demiştim herkes nereye gitti burdaymışsınız sevindim
Selamlar Melih hocam, yeniden hoş geldiniz. Sizi ve yararlı paylaşımlarınızı burada yeniden görecek olmak güzel, ancak lütfen duygularınızı biraz kontrol altına alın ve burada daim olun. Siz başarılı oldukça arkanızdan çekiştirmek isteyen çok olacaktır. Başarılar.
selamlar ufuk hocam. sizi de tekrar görmek mutlu etti. burda olmadığım zamanda yine başka platformlarda paylaşımlar yaptım yine talep çoktu. ama burası başka o yüzden daha dikkatli olucam artık sağolun tavsiyeer için (:
Melih, R10 a hoşgeldin. İnşallah bu sefer sadece kendi çıkarını gözeterek ve off topic kategorisini işgal etmezsin. Manipülasyon teknikleri kullanmadan, herkese faydalı, güzel konuların ve hizmetlerin olur inşallah.
Melih, işin blackhat ve manipülasyon tarafına kaçmadan, yapmış olduğun değerli paylaşımları çok beğeniyorum. O zaman olunca çok seviliyorsun bilgin olsun.
Tekrar R10 ailesi olarak aramıza Hoşgeldin.
selamlar hocam

geçmişte söyledikleriniz doğrudur evet hak veririm. ama bunlara ihtiyacım bayadır yok artık.
istediğimde sektörel anlamda twittterda da gündem oluşturabiliyorum ama derdim paylaşım yapmak hep. burada da hizmetim olmayacak. o yüzden tek çıkarım, aktif bir topluluk olmayı sağlayabilmek
Hoş geldiniz....
Bu geri dönüş hikayesini sanırım ben bir kaç defa görüyorum. Gidiş ne zaman🤭😅
hoşbulduk hocam gidiş yok inşallah. artık coşkun abi bile gider ben burada kalırım bana devreder bayrağı
Hoş geldin dostum. Senin gibi bilgili insanlar lazım bu foruma. Sicak fırsatlarda bot gibi konu açan üyelerle doldu forum.
selamlar üstat r10da yokken de inceliyordum evet biraz durgunlaşmış. heyecan lazım. umut lazım hocam. inşallah topluluk inancıyla birbirimize destek olup hep beraber güzel şeyler yapacağız