Arkadaşlar merhabalar,
Yaklaşık 6 yıldır
( Şimdi kontrol ettim 6 yıl 129 gündür ) yazı yazdığım bir blog sayfam var.
Burada okuduğum kitapların özetleri, kitap önerileri, gezdiğim yerler, dizi - film önerileri ve özetleri gibi kendime dair şeyler paylaşıyorum. Bir nevi "günce" diyebilirim. Tüm içerikler özgün yazılıyor ve görseller tek tek çekiliyor, düzenleniyor.
Sanırım 1 yıl kadar önce Google adsense başvurusu yaptım, Webmaster tools - Analytics gibi değerlerimi pek kontrol etmiyordum. Ancak bir kaç kelimede ilk sıralarda çıkmaya başlayınca ( aranma hacimleri çok çok düşük olsa da ) daha çok üzerine düşmeye karar verdim. Google news başvurusu yaptım o da kabul edildi.
Ardından tasarımı mı değiştirsem derken, birden sitenin bazı kelimelerde ne yaparsam yapayım hiç mi hiç indekslenmediğini gördüm. İndeks sayım örneğin bir ara 350 oluyor sonra tekrar 225'e kadar düşüyor. Aralarda 15-20 geriye çekilemeler oluyor. Hal böyle olunca domainden yavaş yavaş şüphelenmeye başladım.
Domain adresim :
Koreldim
Acaba tasarımla beraber domain mi değiştirsem yoksa bu domaini yeni bir tasarımla mı kullanmaya devam etsem. Ya da olduğu gibi bırakıp devam mı etsem bilemedim. Bu konuda siz değerli forum üyelerinin görüşlerini önemsiyorum.