Selamlar, yazdiklarina cevap hakkim dogdugu icin dogrulama amacli belirtmek istiyorum.

1) Yasanan problemlerden dolayi degisim yaptik dedigi sey, benden isp proxy parasi alip hosting proxy verdi iki kere uyardigim icin degistirdi ve buna yasanan problemlerden dolayi iyilik yapmis gibi degisiklik yaptik diyor.

2) Problemin üründe olmadigini anliyoruz ne demek anlamadim. Orjinal olmayan bir firmadan alinan fake isp leri 1 haftada farkedememis olmam nasil benim hatam oldu? Yani ben orjinal isp fiyati ödeyerek fake bisey aliyorum ve bunu yasadigim bir sorundan dolayi arastirmaya basladigimda aslinda bana fake isp satildigini, böyle birsey oldugunu ögreniyorum. Bunu ögrenince kisiye benim zararimi karsila demiyorum, paramin tamamini iade et demiyorum, 25 gün kullandim 1 ay kes iade ette demiyorum. Diyorum ki üstüne 1 ay fazla kes yani 25 gün kullanmama ragmen 2 ay kes ama is cözülsün yeterki yolla parami gidip proxy aliyim isimi cöziyim. Ama suclu fake isp alip farkedemeyen ben oluyorum.

3) Arkadas olayi hala carpitiyor. 25 gün sonra yazdim mesaj kayitlari var. 23.05.2024 tarihinde satin aldim ve 18.06.2024 tarihinde bu sorunu yasadigimi anlattim. Nasil 1 ayi gecmis oluyor ? Hala kalkip 1.5 ay kullanmis diyorsunuz.